Φόρμα υπογραφών

Αγαπητοί Συνδημότες,
προκειμένου να γίνει επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή μας είναι σημαντική η συγκέντρωση υπογραφών εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους κατοίκους του Δήμου Προσοτσάνης προκειμένου να διεκδικήσουμε, επί πλέον χρηματοδότηση για τον σκοπό αυτό.

Για αυτόν το λόγο, όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υπογράψετε συμπληρώνοντας απλά τη  φόρμα ή  συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο έγγραφο που βρίσκεται στα κοινοτικά καταστήματα

Όσο πιο πολλοί δηλώσουμε πως ενδιαφερόμαστε. Τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη μας!

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Αίτημα επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στο Δήμο Προσοτσάνης
Εμείς οι κάτωθι Δημότες του Δήμου Προσοτσάνης, αιτούμαστε την ανάγκη επέκτασης του ήδη υπάρχοντος δικτύου στην ΒΙΠΕ Προσοτσάνης και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας και για οικιακή χρήση.
Ονοματεπώνυμο *
Αριθμός μελών Οικογένειας *
Κοινότητα *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
email
Προσωπικά δεδομένα
Με την υπογραφή της αίτησης, συναινώ στη συλλογή και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων, που είναι απαραίτητα  για την εκδήλωση ενδιαφέροντος προκειμένου να γίνει επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή μας.

Επίσης γνωρίζω ότι με γραπτή αίτηση μου στον Δήμο Προσοτσάνης , μπορώ να ανακαλέσω τη συναίνεσή μου ως προς τη χρήση των προσωπικών  δεδομένων ολικώς ή μερικώς, ανά πάσα στιγμή, με μελλοντική ισχύ.

Για απορίες σχετικά, επικοινωνήστε στο 2522350103Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy