Opgave Trial training TCZOD
Wil je komen trainen? Geef je dan hier op! Opgave is in het kader van de COVID-19 maatregelen tot nader bericht verplicht. Als je komt houd dan de actueel geldende COVID-19 maatregelen in acht, en wijs anderen daar ook op. Samen zorgen we er voor dat we kunnen blijven rijden!

Wij gebruiken je email adres om je een kopie van je opgave naar je te mailen. Deze gegevens worden na de trainingsdata weer gewist.

Kom je nadat je je opgegeven hebt toch niet? Laats ons dat dan ook weten zodat iemand anders in jouw plaats kan komen (bestuur@trialclubzuidoostdrenthe.nl)!

Oh ja, je beschikt uiteraard over een geldige KNMV basis sportlicentie. Zonder licentie kan je niet komen trainen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Met hoeveel personen kom je? *
Je mag maximaal één begeleider meenemen maar we verzoeken je dringend hier alleen gebruik van te maken als je jeugdrijder bent of wanneer het echt niet anders kan (vervoerder, trainer, spotter/minder etc).
Ik ben lid van Trialclub zuid-oost Drenthe *
Je mag maximaal één begeleider meenemen maar we verzoeken je dringend hier alleen gebruik van te maken als je jeugdrijder bent of wanneer het echt niet anders kan (vervoerder, trainer, spotter/minder etc).
Je Naam / Jullie namen *
Vul hier je voor- en achternaam in. Kom je met zijn tweeën, vul dan ook de volledige naam van je metgezel (of begeleider) in.
Op welke dag(en) wil je komen trainen? *
Ver vooruit plannen en de datum zit er nog niet in? Wij passen dit formulier regelmatig aan met nieuwe data.
Required
Welk(e) dagdelen *
Kies hier het meest relevante dagdeel. Voorbeeld: Train je op zondag van 9:30 tot 13:00? Selecteer dan de ochtend. Beide kan natuurlijk ook.
Required
Hoe kom je? *
Hoe kom je? We willen graag inschatten hoe druk het op de parkeerplaats gaat worden. Kijk ook op de afbeelding hieronder voor de indeling van de parkeerplaats. Zet je voertuig aub met de neus in het midden van de vlaggetjes en er niet tussenin. Dit is zo gedaan om de noodzakelijke afstand tussen de voertuigen te kunnen garanderen! Past het niet? Ga dan in overleg met iemand van het bestuur.
Informatie parkeerplaats
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy