Inschrijvingsformulier Zomerkamp 2022
Zet je schrap voor de zomerkamp editie van 2022! Reserveer via dit formulier alvast je plekje voor ons zomerkamp in Oudenaarde! Je kan deelnemen voor de hele vijfdaagse (8-12 juli), voor het weekend (vrijdagavond tot zondagavond) of voor het verlengde weekend (vrijdagavond tot maandagavond).

Het thema? 'Steden en dorpen van de toekomst'!

Let op, inschrijven is verplicht. Gelieve het onderstaande formulier in te vullen én tijdig het correcte bedrag over te schrijven naar BE89 5230 8027 8285 met de vermelding van je naam en 'Zomerkamp 2022'. Je vindt de nodige uitleg over het keuzetarief terug in dit formulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.
Wie zich inschrijft, wordt toegevoegd aan een whatsappgroep en ontvangt enkele dagen voor het zomerkamp een mailtje met alle nodige praktische info. Alle inschrijvingsinfo wordt in strikte vertrouwelijkheid behandeld en conform de privacywetgeving.

Ons zomerkamp is een open activiteiten, wat betekent dat je geen lid hoeft te zijn van Jong Groen om deel te nemen aan ons zomerkamp. We verwachten wel op dat je je aan onze safe space houdt. Maar nodig dus gerust iemand uit die je er graag bij zou hebben en zo wil laten kennismaken met onze werking.

We volgen uiteraard strikt de coronamaatregelen op in overleg met o.m. De Ambrassade. Let op, wie positief getest heeft (COVID) kan niet deelnemen.

Vragen die je niet kwijt kan via dit inschrijvingsformulier? Laat het asap weten aan de JG medewerker via Ylberina@jonggroen.be of geef een gil via het Facebookevenement!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-mailadres *
Je naam (voor- en achternaam) *
Je geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Je GSM-nummer *
Je gsm-nummer wordt niet opgenomen in onze databank en wordt uitsluitend gebruikt voor het zomerkamp. Na inschrijving voegen we je ook toe aan een whatsapp-contactgroepje. Indien je niet toegevoegd wenst te worden aan het whatsappgroepje, laat het ons weten via het opmerkingenvak.
Naam en GSM-nummer contactpersoon bij noodgevallen *
Bij noodgevallen contacteren we met jouw toestemming de contactpersoon van jouw keuze. Je lief, je huisarts, huisgenoot, etc. Ben je minderjarig en/of heb je graag dat we geregeld bij iemand inchecken i.v.m. medicatie of andere ondersteuningsnoden? Vul hieronder dan de naam van een ouder/voogd/begeleider in. We behandelen deze gegevens in strikte vertrouwelijkheid.
Is er belangrijke medische info die je wil meegeven met ons? *
Indien ja, dan bellen we je even op en gaan we samen na hoe we een veilig zomerkamp kunnen garanderen.
Ik neem deel aan ... *
 Inchecken en uitchecken bij aankomst en vertrek is verplicht. Als je maar een dag deelneemt aan de zomerkamp laat het ons weten welke dag het wordt bij de opmerkingen.
Mijn Tarief *
We hanteren ook dit jaar een vrij keuzetarief zodat leden die het niet zo breed hebben ook kunnen deelnemen, dankzij de solidaire bijdrage van andere deelnemers. Je bent vrij om, afhankelijk van je financiële situatie, een bijdrage te kiezen ongeacht het aantal dagen dat je deelneemt. Afgezien van wat zakgeld voor een occasioneel drankje staat Jong Groen in voor alle kosten op het Zomerkamp (overnachting, maaltijden, activiteiten). Ter info: met een gemiddelde bijdrage van €80 p.p. kan Jong Groen instaan voor alle kosten. Maar dit is een vrijblijvende keuze. Gelieve tijdig het bedrag van je keuze over te schrijven naar BE89 5230 8027 8285 met de vermelding van je naam en 'Zomerkamp 2022'.
Kamerverdeling *
We proberen bij de kamerverdeling zoveel mogelijk rekening te houden met ochtendmensen, avondmensen en nachtraven. Let op ter plaatse wisselen van kamer(genoten) is niet mogelijk zonder weet van medewerker of bestuur zelf.
Kamerverdeling (2)
Heb je wensen of vragen m.b.t. de toegankelijkheid van de kamers? Lig je liever op een niet-gemengde kamer? Laat het ons hier weten.
Ik heb een fiets? *
Voor onze verplaatsing in Oudenaarde gaan we vaak de fiets gebruiken. Dus als je een fiets hebt, neem die mee aub. Geen probleem als dat niet kan, maar laat het ons weten zodat we eentje voor je kunnen huren.
Allergieën? Speciale wensen of ondersteuningsnoden? Opmerkingen? Suggesties? Shoot!
Heb je belangrijke medische info die we moeten weten?
Tot op het zomerkamp! Houd het Facebookevenement, de whatsappgroep (nog even geduld hiervoor) en je inbox in de gaten voor alle programma-updates en  praktische info! Wil je je inschrijving wijzigen of annuleren? Laat dit dan meteen weten via ylberina@jonggroen.be!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jong Groen. Report Abuse