Prijavnica na brezplačno vadbo v okviru projekta "Gibanje nas druži"
Spoštovani,

V Dolskem, ob osnovni šoli in vrtcu v Dolskem, bodo na novo postavljenih orodjih za telovadbo organizirani trije različni vadbeni programi. Bistvo programov je občanom predstaviti različne vaje na prostem, predvsem pa pravilno uporabo orodij za vadbo na prostem.

Do brezplačne udeležbe na predvidenih aktivnostih obeh sklopov so upravičeni prebivalci občine Dol pri Ljubljani.

Vadbene programe organizira Športno društvo Partizan Dolsko v sodelovanju z Občino Dol pri Ljubljani.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek *
Naslov bivališča, pošta *
Kontaktna telefonska številka *
Izbirate lahko med naslednjimi programi:
Gibanje na prostem v ZLATIH letih!
Vadbene enote so namenjene starostni skupini nad 60 let. Pomembno je zavedanje, da v pozni starosti ostanemo vitalni in ohranjamo gibalne ter funkcionalne sposobnosti na stopnji, ki nam omogočajo učinkovito gibanje. Poleg predstavitve vadbenih elementov, ki jih pokriva posamezna lokacija (vključno z napravami za fitnes na prostem), obsega še elemente korektivne gimnastike, razgibavanja in vaj za krepitev posameznih mišičnih skupin.
PLAN IZVEDBE: predvidenih 20 srečanj, predvideno število mest 15
Torek in sreda ob 8.00- 9.00
ZAČETEK: 1.06.2021
PREDVIDEN ZAKLJUČEK: 28.7.2021

GIBANJE za vse generacije!
Vadbene enote so namenjene starostni skupini nad 18 let. Poleg zavedanja, da je redna telesna dejavnost ena od najpomembnejših sestavin zdravega življenjskega sloga, je v ospredju tudi druženje več generacij. Poleg predstavitve vadbenih elementov, ki jih pokriva posamezna lokacija (vključno z napravami za fitnes na prostem), obsega še elemente korektivne gimnastike, razgibavanja in vaj za krepitev posameznih mišičnih skupin.
PLAN IZVEDBE: predvidenih 10 srečanj, predvideno število mest 15
Sobota ob 8.30 -10.00
ZAČETEK: 12.06.2021
PREDVIDEN ZAKLJUČEK: 21.08.2021

JUTRI pa res ZAČNEM!
Prav za tiste, ki imajo notranjo željo po ukvarjanju s športom in jim manjka le manjša spodbuda. Vadbene enote so namenjene začetnikom, ki se prvič srečajo z vodeno vadbo. Poleg predstavitve vadbenih elementov, ki jih pokriva posamezna lokacija (vključno z napravami za fitnes na prostem), izbor vaj temelji na načelih funkcijske vadbe (vadbe gibalnih vzorcev), ki jih potrebujemo za učinkovito opravljanje pomembnih (specifičnih) vsakodnevnih življenjskih zahtev.
PLAN IZVEDBE: predvidenih 10 srečanj, predvideno število mest 15
Torek in četrtek ob 18.00-19.30
ZAČETEK: 6.07.2021
PREDVIDEN ZAKLJUČEK: 19.08.2021

____________________________________________________________________

Opombe:

1) Prednost pri udeležbi na posameznem sklopu bodo imeli interesenti primerne starosti za posamezno vadbo. Sicer pa velja pravilo "Prej pridem, prej meljem!"

2) V kolikor se zaradi dopusta ali drugih obveznosti ne uspete udeležiti vseh treningov, to sporočite izvajalcu (vaditelju) vsaj 1 teden v naprej, da lahko vadbo takrat omogoči drugemu interesentu.

3) V primeru, da bo med občani veliko interesa, je možno, da bomo posamezni program razdelili na več skupin (o tem vas obvestimo naknadno).
Prosimo izberite program, ki ga želite obiskovati *
Izjava udeleženca *
Required
Operacijo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), v okviru pristopa CLLD - izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi LAS Srce Slovenije, v programskem obdobju 2014-2020.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy