Fons econòmic i social cooperatiu del Barcelonès Nord

Fruit de la Taula Territorial de l'Economia Social i Solidària del Barcelonès Nord, amb la coordinació del Baix Besòs Cooperatiu - Xarxa d'Economia Solidària conjuntament amb l'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, s'està treballant per organitzar un fons de contingència al nostre territori per tal de donar suport a les cooperatives i entitats de l'ESS en l'actual moment de crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest qüestionari va dirigit al conjunt d'entitats que conformen l'Economia Social i Solidària amb l'objectiu de fer un recull de productes i serveis que ajudin a construir l'estructura d'aquest possible fons col·lectiu.
Com ho farem?
Aquest fons econòmic i social cooperatiu es duria a terme a través d'una plataforma de micromecenatge, tot depenent dels resultats finals. Per a iniciatives solidàries d'aquestes característiques, per exemple, goteo.org posa a disposició la seva plataforma a comissió zero (més informació a: https://www.goteo.org/channel/coronazero).

Ho fariem tenint en compte:

- Donar suport als projectes de l'ESS i contribuir al seu manteniment i la seva supervivència a través d'un fons econòmic.
- Crear una finestra de difusió conjunta que mostri l'impacte que ja té l'ESS al territori a través d'un recull de tot el que s'ofereix.
- Donar suport a iniciatives que han reorientat la seva activitat a reduir l'impacte negatiu de la crisi de la covid-19 en les persones.
Què volem aconseguir?

- Donar suport a l'emergència alimentària i social que pateix la població de les tres ciutats del Barcelonès Nord, a través de les xarxes organitzades de cada ciutat.
- Donar suport al teixit productiu de proximitat que comporti un consum responsable i arrelat al territori (Bars, restaurants, producció ecològica, etc)
- Donar suport al teixit cultural
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy