Consulta telemàtica o cita prèvia presencial
Formulari de consulta d'informació, consulta tècnica, queixes, suggeriments del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Des del 13 de setembre, es reestableix l'atenció presencial a l'oficina sol·licitant cita prèvia. Cal emplenar aquest formulari, sol·licitant cita prèvia, i descarregar la declaració responsable (enllaç que trobarà al final del formulari) que caldrà presentar emplenada i signada el dia de la cita presencial que es confirmi amb el personal del CCPAE.

Horari de cites presencials: de 9 a 14h
Email *
Tipus de consulta *
Nom *
Cognoms *
Codi d'operador/a
Exemple: CT/2000/PE. Obligatori si ets operador/a
Telèfon de contacte *
Motiu de la consulta *
Explica'ns el motiu de la teva consulta. Per a les sol·licituds de cita presencial també cal indicar motiu i data preferida. // Horari de registre: de dilluns a divendres de 8 a 15h // Horari d'atenció presencial de consultes tècniques: de dilluns a divendres de 8 a 14h.
Proposta de data per a cita prèvia presencial
La data indicada en aquest formulari haurà de ser confirmada pel CCPAE, concretant l'hora. // Horari de registre: de dilluns a divendres de 8 a 15h // Horari d'atenció presencial de consultes tècniques: de dilluns a divendres de 8 a 14h.
MM
/
DD
/
YYYY
Declaració responsable per a cites presencials
És obligatori portar imprès el dia de la cita, emplenat i signat, el formulari següent i lliurar-lo al personal del CCPAE:
Protecció de dades *
En compliment de la normativa vigent, el CONSELL CATALÀ DE LA PRODUCCIÓ AGRÀRIA ECOLÒGICA (CCPAE) t'informa que les teves dades s’integren en un fitxer registrat a nom de l’entitat, amb la finalitat exclusiva de gestionar la teva petició. Pots exercir els drets reconeguts en la normativa de protecció de dades vigent adreçant-te a comunicacio@ccpae.cat o bé a CCPAE al C. del Doctor Roux, 80 3a planta, 08017 Barcelona.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy