Keski-Suomen tulevien vaalien superlomake
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua mukaan tekemään kesän tulevia eurovaaleja, osallistumaan aluevaalien ehdokashankintaryhmään sekä Jyväskylän kunnallisvaalien ehdokashankintaryhmään.

Täytäthän kaikki pyydetyt tiedot, niin sinut saadaan lisättyä varmasti oikeisiin ryhmiin ja tiedotus aiheesta tavoittaa sinut myös tulevaisuudessa!

Voit ilmaista kiinnostuksesi joko vain yhteen ryhmään tai vaikka kaikkiin! Varsinaiset työryhmät pyritään kasaamaan ja toiminta aloittamaan mahdollisimman pian, joten täytäthän lomakkeen viimeistään 24.3. mennessä! Myös vielä tämä jälkeen voi olla suoraan toiminnanjohtajaan yhteydessä jos vaalikärpänen pääsee puraisemaan vasta vähän myöhemmin.

Entä mitä ryhmissä pääsee tekemään?
  • Aluevaalien ehdokashankintaryhmä
  • Kuntavaalien ehdokashankintaryhmä Jyväskylässä
Ryhmissä lähdetään heti kartoittamaan potentiaalisia ehdokkaita aluevaaleihin ja Jyväskylän kuntavaaleihin. Aluevaaleissa toivomme listalle tietysti laajaa edustusta koko Keski-Suomen alueella ja tämän vuoksi olisi tärkeää että aluevaalien ehdokashankintaryhmään hakeutuu maakunnan vihreitä aktiiveja. Ryhmä aloittaa työnsä ehdokkaiden kartoittamisella, jonka jälkeen ehdokkaita lähdetään kontaktoimaan. Tavoite on saada jo tänä keväänä tukku ehdokkaita nimettyä molempiin vaaleihin. Ehdokashankinnassa kaivataan ennen kaikkea intoa tarttua toimeen ja rohkeutta lähestyä potentiaalisia ehdokkaita!

Mahdollisimman täysi ja moninainen vaalilista on näissä vaaleissa menestymisen kannalta erittäin tärkeää, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan rakentamaan Keski-Suomeen ja Jyväskylään Vihreää vaalivoittoa.

  • Eurovaalityöryhmä
Eurovaalityöryhmään toivomme ihmisiä jotka haluavat aktiivisesti osallistua eurovaalien suunnitteluun ja tekemiseen Keski-Suomessa ja Jyväskylässä. Ryhmä suunnittelee Keski-Suomessa järjestettäviä eurovaalitapahtumia ja vastaa tapahtumajärjestelyiden koordinoinnista. Mukaan toivotetaan ilolla kaikki ideat, ajatukset ja kokemukset vaalien tekemisestä!

"Eurovaalit kyllä kiinnostaa, onhan meillä Keski-Suomessa oma ehdokaskin, mutta minulla ei juuri nyt ole mahdollisuutta sitoutua vaalityöhön. Voinko silti päästä tekemään vaaleja?" 

Ehdottomasti! Jos telttailu ja perinteinen kampanjatyö vihreämmän Euroopan hyväksi kiinnostaa, klikkaa alta "kyllä" niin lisäämme sinut kampanjan WhatsApp-ryhmään jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista ja kerätään vapaaehtoisia kampanjointiin ja tapahtumiin!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Olen kiinnostunut hakemaan
Minut saa lisätä Keski-Suomen eurovaalikampanjaryhmään WhatsAppissa (lisää puhelinnumero)
Clear selection
Etu- ja sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Terveisiä, kysymyksiä, mitä tahansa!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse