Søknad Horisont 2018
Søknadsskjema for Frikirkens lederprogram Horisont 2018-2019. Om du har spørsmål eller er usikker på hva du skal svare (eksempelvis ikke har en avklart sendemenighet), ta kontakt med Eirik B. Fjellestad på 98809352 eller ebf@fribu.no.
Email address *
Fornavn *
Etternavn *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Mobil *
Nåværende bostedsadresse *
Allergier eller andre hensyn
Har du noen matallergier eller andre hensyn vi trenger å ta til deg som deltaker av programmet?
Navn på sendemenighet *
Sendemenigheten er frikirken du tilhører og som betaler menighetsandelen av kurskostnaden (5000,- kr). Om du ikke har en sendemenighet, beskriv hvorfor i feltet under, så prøver vi å finne en løsning. Ta kontakt med Eirik B. Fjellestad på 98809352 eller ebf@fribu.no om du ikke har en avklart sendemenighet.
Din motivasjon *
Fortell hvorfor du ønsker en plass i Horisont.
Utdannings- og arbeidserfaring *
Gi en oversikt over utdanningen og arbeidserfaringen din. Ta gjerne med frivillige engasjement.
Referanse fra menighetsleder
Last opp ferdig utfylt pastorreferanse. Bruk dokumentet "Pastorreferanse" på frikirken.no/horisont. Alternativt kan dette sendes direkte til ebf@fribu.no. Søknaden behandles når referansen er innsendt.
Annen referanseperson
En som kjenner deg og har observert deg i en ledelsessituasjon. Dette kan være en tidligere sjef, en mentor, en venn eller en du har vært leder for. Last opp ferdig utfylt referanse. Bruk dokumentet "Referanse" på frikirken.no/horisont. Alternativt kan dette sendes direkte til ebf@fribu.no. Søknaden behandles når referansen er innsendt.
Kommentar / merknad
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms