JK Angyal Szolgálat
Nagyon szeretnél egy a JK - ban kapható igés ékszert, pólót vagy bögrét ( vagy bármi mást ) megkapni ajándékba, de nem tudod, hogy adhatnád diszkréten a szüleid tudtára, mit kérsz ajándékba a szülinapodra?

Olyan jó lenne, ha a férjednek súgna valaki karácsonykor, hogy mi a szíved vágya a mi boltunkból, mert általában nehezen választ ajándékot ... de túl ciki eléállni?

Hát, jó hírem van, itt a JK Angyal, aki megpróbál segíteni neked :) Súgd meg nekünk, mit szeretnél és mi - ígérjük kicsit pletykásak leszünk és - továbbadjuk az infót!

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot, mi udvariasan és kedvesen megírjuk a férjednek/barátodnak/édesanyádnak, hogy mi a szíved vágya. Egyetlen alkalommal fogunk az ajándékozónak email - t írni, mert nem szeretnénk, ha megharagudna ránk, aztán a többi már rajta múlik :)

Intézheti az ajándékod beszerzését a webáruházon keresztül is, de személyesen a JK boltban is, szívesen segítünk majd neki :)

www.jkkeresztenyajandek.com
1074 Budapest, Dohány u. 80.
Tel: +36 1 780 3253
Email address *
Neved ( az ajándékozotté ) *
Születési dátumod
MM
/
DD
/
YYYY
Kitől kéred az ajándékot? Add meg a nevét, ahogy levelünkben megszólíthatjuk őt. *
Milyen kapcsolatban vagytok egymással? Ő ( az ajándékozó ) nekem a ...
Az ajándékozó email címe, ahol elérhetjük őt ( működő címet adj meg! ) *
HA MÉG NEM TUDOD KONKRÉTAN, MIT KÉRSZ, AKKOR ITT VÁLASSZ KATEGÓRIÁT! Mit szeretnél ajándékba kérni a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékbolt kínálatából? Többet is jelölhetsz.
HA PONTOSAN TUDOD, MIT KÉRSZ, AKKOR ITT ADD MEG A VÁLASZT! Mit szeretnél ajándékba kérni a JK Keresztény Ékszer - és Ajándékbolt kínálatából? Megadhatod a JK termék cikkszámát vagy linkjét is ( webshopból, facebookról ). FONTOS: Ez nem egyedi készítés lesz, egy már kész terméket mutass, amibe beleszerettél :) vagy többet is mutathatsz persze ...
MIKOR súgjunk az ajándékozónak? Adj meg egy kb. dátumot. Ne feledd, ha túl korán küldjük az email - t, elfelejtheti az infót, mire elérkezik az alkalom ... *
Bármi, amit még fontosnak tartasz:
Honnét / kitől hallottál a JK Angyal Szolgálatról?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy