Vier de dienst met ons mee in de kerk!
De kerkenraad van de Ichthuskerk in Zwolle-Berkum nodigt u van harte uit om weer deel te nemen aan onze kerkdiensten. De kerkdiensten worden gehouden met inachtneming van de RIVM voorschriften. Meer hier over kunt u lezen op: https://www.gkv-zwolle-berkum.nl. Via dit formulier kunt u zichzelf of een ander aanmelden voor de kerkdiensten.

Voor iedere dienst zijn 85 personen welkom. Voor iedere dienst die u wilt bezoeken dient u zich aan te melden, dus iedere keer opnieuw. Dit omdat de voorgaande periode het afmelden niet goed genoeg bleek te werken wat tot heel veel organisatorisch werk leidde.

U kunt zich per ochtenddienst aanmelden voor 2 lijsten:
1. De lijst van de wijken die aan de beurt zijn (grote kans dat u dan ook welkom bent!)
2. De reservelijst voor die dienst.
Bij het verdelen van de plaatsen houden we nu bij wie hoe vaak aan de beurt komt zodat het eerlijk verdeelt wordt. Iedereen die zich aanmeldt krijgt per email bericht of er wel of geen plaats is in de kerk.

De berichten of u welkom bent voor ochtend en middag zullen via de e-mail gedeeld worden. Vult u voor iemand anders dit formulier in, vul dan uw mailadres in met de naam van diegene bij 'naam' zodat we u kunnen informeren dat diegene welkom is (voor de ochtenden) of juist niet past (voor de middagdiensten).

Tot slot houden we administratief uiteraard rekening met de AVG. E-mailadressen en telefoonnummers worden tot twee weken na de laatst aangemelde dienst bewaard. Daarna worden ze gewist.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ik ben lid van wijk 5, 6, 7 of 8 en wil ... personen aanmelden voor de ochtenddienst van zondag 8 augustus
Ik ben GEEN lid van deze wijken maar wil ... personen aanmelden voor de reservelijst van de ochtenddienst van zondag 8 augustus
Wat is uw naam inclusief voorletters? *
Wat is uw telefoonnummer? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy