Hakulomake Kurun Kesäleirille
Mahtavaa että haette Kurun kesäleirille!

Jokaisesta leiriläisestä on täytettävä oma leirihakemus.
Kopio täytetystä hakemuksesta lähetetään automaattisesti antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Vastaamme tammikuussa tulleisiin hakemuksiin 1.2.2020 lähtien.
Vastaamme 1.2.2020 jälkeen tulleisiin hakemuksiin kahden viikon sisällä leirihakemuksen täyttämisestä.

Hakulomakkeessamme pyydettävät tiedot on suojattu ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Email *
Hyväksyn tässä lomakkeessa annettujen tietojen käsittelyn. Hakulomakkeessamme pyydettävät tiedot on suojattu ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. *
Kesäleirit
Kaikki leirit järjestetään Ylöjärven Länsi-Teiskossa, Kurussa, 45km Tampereelta pohjoiseen. Leirit ovat yöleirejä, joilla nukutaan teltoissa. Lisätietoa leireistä saatte kotisivuiltamme sekä myöhemmin lähetettävästä leirikirjeestä.

Alla olevasta leiritaulukosta löytyy leirien TUETTU HINTA sekä leirin normaali YLEISHINTA. Voit hakea tuettua hintaa tässä lomakkeessa. Lisää tietoa tuetusta hinnasta ja sen hakemisesta löytyy kotisivuiltamme (https://kurunkesaleiri.com/leirit/veikkauksen-tukemana-leirille/).

Leireille järjestetään lisämaksullisia yhteiskuljetuksia. Leirikuljetuksien tiedot löytyvät kotisivuiltamme (https://kurunkesaleiri.com/leirit/leirikuljetukset/). Voitte ilmoittaa lapsen/nuoren yhteiskuljetukseen samalla kun otatte leiripaikan vastaan.

Sisarusalennus -15€/sisarus

HUOM! Leiri 1 peruttu koronaepidemian kokoontumisrajoituksien vuoksi. Lue kotisivuiltamme lisää siitä, miten huomioimme koronatilanteen vaikutuksen leireihimme!
Haettavat leirit toivejärjestyksessä
Voitte valita vain yhden leirin, mikäli tahdotte paikan tietylle leirille. Useampi hakutoive turvaa pääsyä leireille, mikäli ensimmäiseen toiveeseen ei mahdu. Valitkaa 1-3 teille sopivaa leiriä.
TOIVE 1
TOIVE 2
TOIVE 3
LEIRI 1 - LEIRI PERUTTU (koronaepidemian 10hlö kokoontumisrajoituksien vuoksi)
LEIRI 2
LEIRI 3
LEIRI 4
LEIRI 5.1 (Ensikertalaisten leiri 6-8v.)
LEIRI 5.2
LEIRI 6 (11-14v.)
LEIRI 7 (12-15v.)
LEIRI 8 (14-17v.)
LEIRI 9.1
LEIRI 9.2 (Taideleiri)
LEIRI 10.1
LEIRI 10.2 (Sporttileiri)
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy