Bokbeställning: Styrkebaserad Teamutveckling (2:a upplagan, 2019)
En praktisk handbok för företag, privatpersoner och organisationer i Appreciative Inquiry, frågandets konst.

Beställningen är inte bindande.
Vi kontaktar er för att bekräfta och förbereda den slutgiltig orden, fakturan eller betalning över nätet. Vi tar kontakt via mail go@styrkebaserad.org eller mobilnummer +4673-8181909 (SMS)

Ni kan även lämna beställning via telefon 073-8181909

Med vänligt hälsing
/Daniel Richardsson
Vi beställer böcker enligt följande *
Under övrigt kan ni vara mer specifika gällande er beställning.
Required
I samband med att du lämnar uppgifter till oss anses du 1) aktivt ha samtyckt och medgivit till det och 2) att du har fått kännedom om var du hittar vår fullständiga integritetspolicy - se https://styrkebaserad.org/integritetspolicy
Epost *
Telefonnummer
(Valfritt. Om du önskar få SMS-avisering för paket, eller betala med kort från mobilen via betallänk från Styrkebaserad iZettle, vänligen ange mobilnummer,)
Gatuadress *
Ort *
Vid fakturering:
Namn på företaget, organisationen eller privatperson
Vänligen ange referensperson vid företagsbeställning
Kostnadsställe, VAT-nummer, etc.
(valfritt)
Integritet
För att vi (Styrkebaserad i Sverige AB) skall kunna behandla din order-beställning på bästa sätt behöver vi registrera, hantera och lagra de uppgifter du lämnar.

När du (företag, organisation, privatperson) gör en beställning av oss på denna sida ger du oss rätt att spara uppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-post.

Vissa uppgifter som namn, adress, telefonnummer och e-post kan delas med tredje part för att er beställnings skall kunna levereras (exempelvis Post Nord eller annat transportbolag, eller leverantör).

Inga personuppgifter som lämnas av privatperson, företag, organisation, privatperson i samband med köp lämnas ut till annan tredje part (utöver det som behövs för leverans av vara/beställning ).
Samtycke *
I samband med att du lämnar uppgifter till oss anses du 1) aktivt ha samtyckt och medgivit till det och 2) att du har fått kännedom om var du hittar vår fullständiga integritetspolicy, se https://styrkebaserad.org/integritetspolicy
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of STYRKEBASERAD.ORG. Report Abuse