Mölndals TK - Återanmälan/Nyanmälan Hösttermin

Mölndals TK - Återanmälan/nyanmälan till höstterminen

Vänligen fyll i samtliga uppgifter på formuläret nedan.

OBS – Återanmälan görs senast den 16 juni - då är ni garanterade plats till höstterminen. Nyanmälan görs löpande.

I samband med fakturering av terminsavgift för höstterminen påförs också en anmälningsavgift om 500:- för vårterminen. Denna summa dras sedan av på vårterminens faktura. Tränar man HT och väljer att säga upp sin träning inför vårterminen skall detta ske senast den 1:e december för att MTK skall återbetala de 500:- som avser anmälningsavgift för VT. I övriga fall tillfaller summan MTK.

Varför anmälningsavgiften för VT påförs fakturan för HT, är för att fler ska uppmärksamma ett eventuellt sista datum att avsäga sig träningen inför VT, och på så vis underlätta den reviderande schemaläggning som alltid görs till kommande vårtermin.

HT-18 startar fredag den 27 augusti. Träningstider skickas till er senast den 20:e augusti.

Jag har anmält mig till HT, men ångrar mig…? och inte ska fortsätta ska detta meddelas via e-post till marcus@molndalstk.se senast den 1:e augusti. Eventuellt senare avhopp innebär att vi fakturerar er anmälningsavgift om 500:- för HT då vi redan planerat för er medverkan. Avanmälan från att terminen startat innebär full debitering av terminsavgift. I övrigt tillkommer en årlig medlemsavgift på 250/500:-.

Vi uppmanar även de som tränat under VT och inte ämnar fortsätta till HT att i formuläret nedan välja "Avanmäla mig".

Kontakta marcus@molndalstk.se om ni har några frågor.

MTK

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question