Prijavnica za verouk v PZŽ SG (2021/22)
Za nami je res neverjetno leto. Po eni strani je obstalo vse, po drugi pa se je dogajalo toliko novega. Verouk na daljavo, preko spletne strani in zoom mesečnih srečanj. Ena izmed močnih potrditev ste bili tudi vi, dragi starši. Veliko se vas je udeležilo zoom srečanj za starše. Čeprav je bilo včasih res težko, vseeno zaradi vašega prizadevanja in vašega vzgleda, molitve vaš otrok ni izgubil vere v Boga, vere v Življenje. Zato skupaj nadaljujemo to pot vere, pot iskanja Njegovega obličja. Prosimo vas, da izpolnite prijavnico za vsakega otroka posebej. Dar pa lahko nakažete skupaj, le pri namenu jasno napišite imena otrok in razrede.

župnik Simon
Priimek in ime otroka: *
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Župnija: *
Required
Šola, ki jo otrok obiskuje: *
Required
Razred, ki ga bo otrok obiskoval v letu 2021/22:
Oblike verouka v PZŽ Slovenj Gradec
- Klasični verouk poteka enkrat tedensko po urniku (Slovenj Gradec, Pameče) oz. enkrat mesečno štiri šolske ure (od 9h do 12h) za veroučence iz Sel in Starega trga. Vodijo ga različni kateheti in pri tem uporabljajo delovne zvezke in učbenike. Za več informacij se lahko obrnete na go. Sonjo: sonja.mkreft@gmail.com.

- RadŽivim verouk (Družinska kateheza): Pred dvema letoma smo začeli z veroučnimi srečanji, ki smo jih poimenovali Družinska kateheza. To so mesečna srečanja celotne družine veroučenca, ki pomagajo tako otrokom, predvsem pa vam, starši, ki si želite, da rast vere ne bi bila samo postranska stvar vašega otroka. V letošnjem letu gremo še korak naprej: ponujamo RadŽivim verouk. To bodo mesečna srečanja za celotno družino. Za vaše otroke bodo skrbeli navdušeni animatorji, z vami pa se bomo srečali voditelji in skupaj odkrivali lepoto in vprašanja vere, ki so pomembna tako za vas kakor za vaše otroke. Tako kot v letošnjem "korona" letu bomo nadaljevali s pomočjo spletnega orodja Zoom, takoj ko bo možno, pa bomo prešli na srečanja v fizični obliki. Za več informacij se lahko obrnete na go. Mileno: milena.pacnik1@gmail.com.

- Individualni verouk je namenjen tistim veroučencem, ki zaradi drugih dejavnosti (treninga ipd.) ne morejo obiskovati verouka skupaj s svojimi vrstniki ali pa se v skupino ne morejo vključiti in sodelovati tako, da bi bilo dobro za vse. Srečanja potekajo enkrat mesečno skupaj s starši, ki dobijo navodila in z otrokom delajo doma.
Oblika verouka, ki ga bo otrok obiskoval v letu 2021/22: *
Required
Priimek in ime enega od staršev: *
E-naslov: *
Naslov (ulica, številka, pošta) *
Telefonska številka: *
Vpisnina, mesečni dar in literatura
a) dar za verouk na družino je 35 €

b) 10 € mesečni dar
TRR SI56 1954 0501 0381 962 sklic (SI00 2472020)
Namen: ime in priimek otroka ter razred

c) literatura (za klasični verouk)
1., 2. in 3. razred 10 € (delovni zvezek)
4., 5., 6. razred 5 € (izposoja učbenika - prosimo, da vrnete lanski učbenik)
Vpisnino sem poravnal: *
Required
Ali nam želite še kaj sporočiti?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Pastir. Report Abuse