Tule tekemään Vihreiden nuorten kuntavaalivoittoa 2021!
Moi, ja tervetuloa tekemään vaalityötä Vihreiden nuorten kanssa kuntavaaleissa 2021!

Tämän lomakkeen tarkoitus on kerätä tiedot kaikista ihmisistä, jotka millään tavalla haluaa tukea Vihreiden nuorten yhteistä vaalikampanjaa, yksittäisiä Vihreiden nuorten ehdokkaita tai Vihreiden nuorten paikallisjärjestöjä vaalityössä.

Mikäli haluat itse ehdolle, voit täyttää lomakkeen täällä: vihreat.fi/ehdokkaaksi. Mikäli haluat ehdokkaaksi tai olet jo ehdolla, voit silti samaan aikaan osallistua vaalityöhön ja tukea muita esimerkiksi täyttämällä tämän lomakkeen. Muista kuitenkin pitää huolta omasta jaksamisestasi!

Vaalityöhön pääsee mukaan täyttämällä tämän lomakkeen, tai ottamalla yhteyttä Vihreiden nuorten vaalipäällikköön Bicca Oliniin (bicca.olin@vihreatnuoret.fi, 0403525232) sekä liittymällä Vihreiden nuorten kuntavaalitekijät 2021 -verkostoon Facebookissa (facebook.com/groups/vihreidennuortenkuntavaalivoitto2021). Liity tähän heti, kun olet täyttänyt lomakkeen.

Facebookissa ehdokkaat, paikallisjärjestöt ja Vihreiden nuorten toimisto ja vaalityöryhmä voivat heittää kysymyksiä ja kertoa avuntarpeesta. Voit vastata itsellesi sopiviin pyyntöihin oman aikataulun mukaan. Lisäksi voimme välittää tietosi eteenpäin sun alueella sijaitsevalle paikallisjärjestölle ja sen ehdokkaille, jotta he voivat pyytää sinut suoraan mukaan omaan tiimiinsä ja toimintaan.

Mikäli et halua liittyä Facebook-ryhmään, voimme silti välittää tietosi eteenpäin ja otamme silloin yhteyttä suhun erikseen, jotta löydetään sulle merkityksellinen tapa osallistua. Mikäli et halua että välitämme tietosi eteenpäin Vihreiden nuorten paikallisjärjestöille, voimme kutsua sinut mukaan valtakunnalliseen vaalityöhön. Tässä tapauksessa tietosi näkee Vihreiden nuorten toimisto ja liittohallitus.

Tietosi pysyvät meillä tallessa kesäkuuhun 2021 asti, ja poistuu sen jälkeen. Otamme vaalien jälkeen vielä yhteyttä palautekyselyllä jonka yhteydessä voimme myös pohtia mitä muuta voisit/haluaisit tehdä vihreissä nuorissa!

Kysymyksiä/kommentteja?
Bicca Olin, Vihreiden nuorten pääsihteeri
bicca.olin@vihreatnuoret.fi
040 352 5232
Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero *
S-posti *
Paikkakunta/paikkakunnat, jossa haluan osallistua vaalityöhön *
Kerro yhteyksistäsi vihreisiin *
Required
Millä tavalla haluaisit olla avuksi? *
Required
Kerro vapaasti kokemuksestasi ja osaamisestasi
Minut saa lisätä Vihreiden nuorten vaalifacebookryhmään *
Yhteystietoni saa välittää Vihreiden nuorten paikallisjärjestöille vaalityötä varten: *
Muita terveisiä/huomioita
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse