Gratis vermoeidheidstest
Voor vrouwen die zijn behandeld voor borstkanker en nu heftige vermoeidheidsklachten ervaren
Marjan Smorenburg, natuurvoedingskundige bij praktijk Heel met Voeding
Test gratis je vermoeidheid na borstkanker
Wat goed dat je hebt besloten om deze test te maken. Want het is niet niets om behandeld te zijn voor borstkanker. En om na al die behandelingen met de vele heftige bijwerkingen te maken te krijgen.
De meest voorkomende klacht heb jij vast ook mee te maken. Vermoeidheid. Nee, niet gewoon een beetje moe. Het is een alles verzengende moeheid. Je kunt gewoon echt helemaal niets meer.
En het vervelende is: het duurt een hele tijd voordat je er weer van af bent. En dat is zo jammer. Want na al die behandelingen zou het zo fijn zijn om je leven weer op te kunnen pakken. Weer aan het werk gaan. Weer naar verjaardagen toe en leuke dingen doen met andere mensen. Je hobby's en je sport kunnen oppakken.

Deze test geeft je inzicht in de ernst van je vermoeidheidsklachten. En welk type van vermoeidheidsklachten bij jou een rol spelen. Want niemand is hetzelfde. Natuurlijk is de vermoeidheid in de eerste plaats veroorzaakt door de ziekte en door de behandelingen voor de borstkanker. Maar als je je lichaam een zetje in de goede richting geeft, kun je zelf enorm bijdragen aan het herstel van de vermoeidheid. Dit ligt bij iedereen weer anders.

Door deze test in te vullen, krijg je hulp van mij. Ik bekijk jouw situatie en stuur je een mailtje terug met 3 waardevolle tips. Tips over wat jezelf kunt doen. Over wat je kunt veranderen aan je voeding of je leefstijl om herstel sneller mogelijk te maken. Zodat je weer het leven kunt leiden zoals je je dat wenst. Hoe fijn is dat.

Iedereen krijgt persoonlijk een reactie van mij. Gewoon per email. Je bent vast benieuwd naar mijn tips. Vul dan snel deze test in!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy