Provinciale Training VKF (WKF) West-Vlaanderen (14/11/2020)
Het Provinciaal Karate Comité West-Vlaanderen (WKF) organiseert opnieuw een provinciale stage onder leiding van Danny Mortier sensei, 6de dan en lid van de gradencommissie VKA. Deze training telt mee ter voorbereiding voor kandidaten shodan shiken.

Datum en uur: zaterdag 14 november 2020 start om 13u00
Plaats: Sporthal De Pluimen (vechtsportzaal, 2de verdieping), Pluimstraat 18 - 8600 Diksmuide.


Omwille van de huidig geldende COVID19 maatregelen, is het verplicht om vooraf in te schrijven via dit online formulier. Het aantal deelnemers is beperkt tot 50 (trainers inbegrepen). Als dit aantal bereikt is, kom je op een wachtlijst te staan en zal je hiervan verwittigd worden.

Vul hierna alle velden in, en bevestig op het einde je inschrijving.

Omwille van de contact-tracing zijn we verplicht om jouw e-mail adres op te vragen. Dit e-mail adres zal ook gebruikt worden om je te verwittigen als je op een wachtlijst komt te staan. Alle persoonsgegevens worden 14 dagen na het evenement vernietigd. Je krijgt na het succesvol invullen en verzenden van dit formulier steeds een bevestiging-email. Daarin zal je ook een link aangeboden krijgen om je inschrijving nadien aan te passen of te annuleren.

Vergeet op het einde zeker niet op de knop 'verzenden' te klikken, anders kunnen we je inschrijving of annulatie niet ontvangen.
Email address *
Naam en voornaam *
Vergunningsnummer VKF *
Telefoonnummer *
Omwille van de contact-tracing zijn we verplicht om jouw telefoonnummer op te vragen. Alle persoonsgegevens worden 14 dagen na het evenement vernietigd.
Clubnaam *
Huidige graad *
Bevestig *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy