EuroTrip
Hei, hei,

Bine te-am găsit :)

Ești deja cu un pas mai aproape să participi în extraordinarul nostru proiect EuroTrip!!

Înainte însă de a trece mai departe vreau să te rog să citești cu atenție cele enumerate mai jos.

Prin trimiterea Formularului de Înregistrare și participarea la evenimentul EuroTrip se consideră că ați citit și acceptat Termenii si Condițiile menționate mai jos.

Fără a mă aștepta la compensații sau alte remunerații de orice fel, fiind conștient de faptul că evenimentul va fi documentat prin fotografii/video, îmi dau consimțământul pentru ca Huawei Technologies S.R.L și afiliații săi să utilizeze fotografiile și clipurile video cu mine și/sau orice declarații verbale sau sub formă de interviu din partea mea în publicitate sau alte activități media, inclusiv pe internet (și anume pe paginile de social media oficiale Huawei /pe pagina de Community oficială).

Acest consimțământ include, dar nu se limitează la:

(a) Permisiunea de a intervieva, filma sau de a face în orice alt mod o reproducere video a mea și/sau o înregistrare a vocii mele;
(b) Permisiunea de a utiliza citate din interviu (sau fragmente din astfel de citate), filmări, fotografii sau reproducerea mea, și/sau înregistrarea vocii mele, parțial sau în totalitate, pe materiale publicitare, inclusiv pe paginile de social media.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui formular vor fi păstrate în siguranță și vor fi utilizate numai pentru organizarea acestui eveniment (pentru crearea listei de invitați). Huawei se angajează să prelucreze datele dvs. personale în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), precum și cu orice alte legi, regulamente, standarde și coduri privind protecția datelor.
Pentru mai multe informații despre modul în care Huawei prelucrează și protejează datele dvs. personale, vă rugăm să consultați Declarația noastră de confidențialitate aici: https://consumer.huawei.com/ro/community/details/Formular-de-Informare-privind-prelucrarea-datelor-caracter-personal-Eurotrip-Community-Meet-Up/topicId_31992/
și aici
https://consumer.huawei.com/ro/privacy/privacy-policy/


Bun, dacă ai citit cu atenție cele de mai sus, putem trece mai departe.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy