Само Прашај - samoprasaj.mk
#Само Прашај е платформа за размена на идеи и мислења поврзани со јавните политики. #СамоПрашај редовно информира за различни општествени теми, претставувајќи и споделувајќи ги резултатите од работата на граѓанскиот сектор во повеќе области: изборни реформи, образование, здравство и квалитет на живот, различности и социјална кохезија, реформи во судството и владеење на правото, младински прашања, човекови права и борба против дискриминацијата.

Ве молиме да ја пополните анкетата подолу.
Ви благодариме.
1. Дали имате доверба во содржините кои се објавуваат на Само Прашај?
2. Дали сметате дека темите објавени на Само Прашај се релевантни во однос на општествените случувања во Македонија?
3. Дали сметате дека новинарските производи кои се објавуваат на Само Прашај се добро истражени и дека содржат веродостојни информации?
4. Дали сметате дека одговорите на прашањата од граѓаните кои се објавуваат на Само Прашај нудат корисни информации?
5. Дали можете да издвоите новинарски производ (видео/фото сторија, текст) објавен на Само Прашај кој ви оставил посебен впечаток?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy