Tilmelding til DUPs inspirationsmøde om det digitale marked
Fredag d. 1. november 2019 kl 15
Basement, Enghavevej 42, 1674 København
-----

I 2019-2020 lancerer Danske Uafhængige Pladeselskaber en række inspirations- og netværksarrangementer for vores medlemmer og andre interesserede. Denne nye arrangementsrække kickstartes med et inspirationsmøde fredag d. 1. november i forbindelse med den københavnske udgave af Independent Label Market, som finder sted dagen efter.

Emnet for inspirationsmødet er “Det digitale marked; rettighedsforvaltning, distribution & marketing" og eventet er sponsoreret af Merlin, de uafhængige pladeselskabers repræsentant, når der skal indgås aftaler med digitale tjenester.

Formålet er at hjælpe pladeselskaber og selvudgivere med at navigere i en digital verden i konstant forandring ved at inspirere til, hvordan man kan holde styr på sine rettigheder, samt hvordan man kan udnytte digital data strategisk ift. bl.a. markedsføring, community-opbygning, distribution og salg. Med hjælp fra nogle af branchens eksperter undersøger vi, hvilke udfordringer og muligheder der er på det digitale musikmarked og præsenterer forskellige metoder og strategier som deltagerne kan anvende.

Inspirationsmødet er gratis men kræver tilmelding.

Mere information om program på dagen følger snarest.
Navn *
Email *
Virksomhed / Kunster / Organisation
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy