ΜΒΕ 2018: Αίτηση Συμβούλων της Κυβέρνησης
Για να συμμετέχετε ως Σύμβουλοι της Κυβέρνησης του Μοντέλου Βουλής των Ελλήνων 2018 παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας, απαντήστε στις ερωτήσεις και ανεβάστε το βιογραφικό σας στην παρακάτω φόρμα.

Όλα τα στοιχεία πρέπει να είναι ακριβή, καθώς αυτά θα αναγράφονται σε οποιοδήποτε υλικό του συνεδρίου, καθώς και στα πιστοποιητικά συμμετοχής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αίτηση χωρίς βιογραφικό σε επισύναψη είναι άκυρη και δεν θα ληφθεί υπόψη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Τα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση δεν μπορούν να λυθούν μόνο από τους Υπουργούς και τον Πρωθυπουργό, και για αυτό το λόγο τα μέλη της Κυβέρνησης αξιοποιούν την πείρα και πραγματογνωμοσύνη του συμβουλευτικού προσωπικού που τα υποστηρίζουν.

Oι Υπουργικοί Σύμβουλοι της Κυβέρνησης απαρτίζονται από τον Επικεφαλής Σύμβουλο της Κυβέρνησης και τους Υπουργικούς Συμβούλους, των οποίων ο ρόλος και τα καθήκοντα ποικίλλουν.

Πρωτεύων στόχος των Υπουργικών Συμβούλων είναι να υποστηρίζουν το έργο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης και να παρέχουν υποστήριξη στο Υπουργικό Συμβούλιο. Επιπλέον, οι Σύμβουλοι έχουν ως στόχο τη παροχή νομοθετικού, πολιτικού, στρατηγικού, και συμβουλευτικού έργου ως προς το γενικό συμφέρον της Κυβέρνησης και των πολιτικών και στόχων αυτής.

Ο Επικεφαλής Σύμβουλος της Κυβέρνησης είναι η “πρώτη γραμμή άμυνας” της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, επιβλέπει τους Υπουργικούς Συμβούλους, διαχειρίζεται τη κυβερνητική ροή πληροφοριών, καθώς και χαράσει και υλοποιεί τη στρατηγική του Πρωθυπουργού.

Email address *
Όνομα *
Επώνυμο *
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου *
Πανεπιστήμιο *
Σχολή *
Τμήμα *
Έτος Σπουδών *
Ερωτήσεις Αίτησης
Για ποια θέση Συμβούλου κάνετε αίτηση;
Γιατί επιλέγετε να συμμετάσχετε ως Σύμβουλος της Κυβέρνησης του Μοντέλου Βουλής των Ελλήνων; *
Κατά την γνώμη σας, ποια αλλαγή στην παραγωγή νομοθεσίας θα καθιστούσε τους Νόμους περισσότερο προσβάσιμους στον απλό πολίτη; (1800 χαρακτήρες)
Βιογραφικό Σημείωμα
Ανεβάστε το βιογραφικό σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πεδίο.

Το βιογραφικό δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 2 σελίδες και πρέπει να είναι σε μορφή PDF. Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 1 MB.

Ανέβασμα Βιογραφικού *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service