Tussenland - PS | Theater
Yes! Je hebt aangegeven je als vrijwilliger te willen aanmelden voor de voorstelling Tussenland. Alvast onze dank. Hier volgt wat informatie over de voorstelling, gevolgd door een kort vragenformulier.

---

PS|theater brengt met Tussenland locatietheater in Polderpark Cronesteyn. Tegen de achtergrond van spectaculaire wolkenpartijen en grazende koeien schetst het stadsgezelschap een portret van de mens en zijn poging niet vergeten te worden.

Over een uur zijn ze jarig. De één wordt tien, de ander tachtig. De één gaat bijna trouwen, de ander is net weduwnaar. De één blijft in bed liggen, de ander bouwt een feestje.

In Tussenland maken tien mannen na tien jaar de balans op. Ze maken gehakt van oud zeer en smeden plannen voor wat komen gaat. Want dat het vanaf morgen anders is, dat is zeker.

PS|theater brengt met Tussenland locatietheater bij De tuin van de smid in Polderpark Cronesteyn. Tegen de achtergrond van spectaculaire wolkenpartijen en grazende koeien schetst het stadsgezelschap een portret van de mens en zijn poging niet vergeten te worden.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PS|theater. Report Abuse - Terms of Service