Muuttolinnut Fleese-takki
Muuttolinnut 100 vuotta - ylpee ei oo suotta!!!

Osta juhlavuoden ja kylmien kesäiltojen kunniaksi Muuttolinnut - fleese. Fleesejä myydään kaikille nykyisille ja entisille ja tuleville muuttolinnuille!

Tsekkaa alta mahkut tilata myös muita mulituotteita!

Merkkaukset ja malli
Tummansininen fleesetakki, jossa ommellut merkkaukset: edessä "Muuttolinnut 1917" ja takana Muuttolintujen lintulogo ja teksti "Onnellisesti pihalla". Takissa on taskut ja edessä vetoketju.

Miehille, naisille ja lapsille on omat mallit. Sovituskappaleet löytyvät Mulin 100 v päiväjuhlasta ja sen jälkeen kololta 14.5. asti.

Hinta ja maksutavat
Fleesetakin hinnat kololle toimitettuna: aikuisten koot 33 €/ takki, lasten koot 30 € / takki.

Maksu lippukunnan tilille: tilinumero on FI29 2290 1800 1340 44, viite 3832. 100 V juhlassa fleesen voi maksa myös käteisellä tai mobile payllä.

Aikataulu & toimitus
Keräämme tilaukset tälle lomakkeelle 14.5.2017 mennessä.

Fleeset toimitetaan toivottavasti ennen kevään viimeisiä kokouksia, mutta viimeistään ennen juhannusta, esimerkiksi Kärlekkis-leirille. Fleeset luovutetaan kololta kuittia vastaan.

(Postitus onnistuu jos tilaaja maksaa postituskulut.)

Tilauslomake
Puhelinnumero tai sähköpostiosoite *
Your answer
Tilaajan nimi *
jos tilaat useamman fleesen, laita tähän maksajan/oston järjestelijän nimi. Sen, jolta voi tarvittaessa kysyä lisätietoja.
Your answer
Ryhmän nimi Muuttolinnuissa *
Oletko entinen, nykyinen, tuleva vai kannatushenkinen muuttolintu? Kerro ryhmäsi nimi erityisesti, jos olet nykyinen muuttolintu, jotta saamme fleesesi helposti perille.
Your answer
Tilaan seuraavat LASTEN fleeset
Ruksi niin monta fleeseä kuin ostat. - Jos haluat ostaa enemmän kuin yhden kappaleen jotain kokoa, valitse OTHER ja kirjoita mitä kokoja haluat ja kuinka monta kutakin.
Tilaan seuraavat AIKUISTEN fleeset
Ruksi niin monta fleeseä kuin ostat. - Jos haluat ostaa enemmän kuin yhden kappaleen jotain kokoa, valitse OTHER ja kirjoita mitä kokoja haluat ja kuinka monta kutakin.
Minun fleesen tilaus/toimitus vaatii erikoisjärjestelyjä! En käy kololla säännöllisesti.
Kerro miten toivoisit että toimitamme fleesesi! Esimerkiksi kuka lippukuntalainen sen voisi sinulle toimittaa, tai mihin osoitteeseen voisimme sen postittaa. Sovitaan toimituksesta vielä tarkemmin esim. sähköpostitse, lisäämme tilauksesi hintaan postituskulut.
Your answer
Muuta Muuttolintujen tavaraa
Haluan muutakin mulitavaraa! Haluan tukea toimintaa! Tilaan myös nämä! (Kesken, tuotevalikoima vielä auki)
Tämä on houkutteleva pakettivaihtoehto erityisesti jos postitamme/toimitamme kaverikyydillä tilauksesi. Voimme koota sinulle kokonaisen muli-paketin! Näiden tuotteiden toimitus vain, mikäli tavaraa riittää. Toimituksen hintaan lisätään mahdolliset postituskulut. Jos haluat tilata monta kappaletta jotain tuotetta, valitse "other" ja kirjoita määrät.
Terkkuja!
Maksutapa
Your answer
Muuta, mitä haluan sanoa tästä Muli fleesestä, tilauksestani, Muuttolinnuista tai ylimalkaan partiosta!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service