Quin perfil professional es necessita al sector agroalimentari?
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Formació professional en el sector agroalimentari
El projecte "Activa’t" és un programa per l'activació i millora de l'ocupabilitat dels joves entre 16 i 30 anys en una economia de muntanya. El programa és una iniciativa del Consell Comarcal del Pallars Sobirà en col·laboració amb Montanyanes i EduXarxa.

L'enfocament del programa formatiu és eminentment pràctic i consta d'una formació en competències generals i una formació específica de l'àmbit de la Producció Agroalimentària dissenyada (a partir de les necessitats que recollim en aquest formulari) per poder desenvolupar unes pràctiques no laborals en empreses del sector amb qualitat i rigor. Amb l'objectiu de preparar adequadament al/la jove per la seva incorporació al mercat de treball.

Per tal de dissenyar una formació professional específica del sector agroalimentari que s'ajusti millor a les necessitats de les empreses locals i que doni millor sortida tant a les pràctiques com a la possibilitat de trobar feina per part dels alumnes que realitzin el curs, ens interessa conèixer de primera mà les vostres necessitats. Es per això que us demanem si podeu omplir el següent formulari que no us portarà més de 2 minuts. Moltes gràcies!


Qüestionari per a les empreses del sector agroalimentari:
Dades de l'empresa
Nom de l'empresa: *
Nom i càrrec de la persona que contesta l'enquesta:
Dades de contacte (tel / email): *
Qüestionari
Quin perfil professional podria ser útil per a la teva empresa? *
Des d'Activa't estem acabant de concretar els continguts de la formació especialitzada. En el cas del sector agroalimentari s'ha previst una part d'introducció a la producció i una part específica en comercialització. Però per acabar de definir la formació ens agradaria saber si la teva empresa necessitaria algun perfil professional en concret. Escull màxim dues opcions.
Required
Podries estar interessat en acollir un alumne del programa Activa't en pràctiques? *
El curs de formació finalitzarà cap al 19 de maig i està previst que els alumnes facin unes 80 hores de pràctiques d'empresa. Les dates i els horaris es pactaran amb l'empresa acollidora i s'adaptaran a les seves necessitats.
Si a la pregunta anterior has contestat que sí, quins mesos són els que t'aniria millor que l'alumne realitzes les pràctiques?
Les pràctiques estan plantejades durant els mesos de maig i juny, tot i que es poden començar abans i acabar després. Especifica a continuació quins mesos t'aniria millor rebre l'alumne en pràctiques:
Podries estar interessat en contractar a un dels alumnes del programa? *
Un cop els alumnes hagin fet les pràctiques, i sabent com treballen, hi podria haver interès en contractar-lo. El programa Activa't està subvencionat pel SOC i les empreses que contractin als joves que hi participen poden arribar a tenir beneficis fiscals i/o bonificacions.
Tot i que entenem que segurament ara és difícil saber-ho amb exactitud, quina previsió de contractació creus que podria ser interessant per la teva empresa?
Comentaris
Si vols fer algun altre comentari sobre la formació que creus que s'hauria d'impartir o sobre les pràctiques o la contractació laboral aquí tens un espai per fer-ho.
Avís legal
En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la protecció de dades de caràcter personal, el fem coneixedor que les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer propietat de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà (depenent del Consell Comarcal del Pallars Sobirà amb NIF P7500010I) amb l’objectiu de gestionar la seva participació en algún dels citats serveis per al foment de l'ocupació i l'ocupabilitat dels joves. Aquesta gestió en ocasions por comportar la cessió de determinades dades facilitades a terceres entitats de l’àmbit públic o privat, perquè la seva intervenció en el decurs del procés de gestió pot resultar necessària perquè la resolució es faci de manera correcta, o perquè així ho estableix alguna norma amb rang de llei. Les persones sol•licitants poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició al tractament de les seves dades dirigint-se per correu electrònic a oficinajove@pallarssobira.cat o per correu postal a c/ Pol i Aleu, 5 SORT 25560.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy