Ulldeter / 13 i 14 de juliol de 2019
Sortida estival de la Treskatecnos a l'alta muntanya
Email address *
Rebreu una còpia d'aquest formulari al correu que ens indiqueu. Igualment, també us enviarem un correu amb les instruccions per fer el pagament i completar la reserva de plaça.
INFORMACIÓ DE LA SORTIDA
Com cada curs, l'última sortida de la Treskatecnos és una estada de cap de setmana per poder gaudir de la natura amb tots els ets i uts.

En aquesta ocasió anirem al refugi d'Ulldeter (2.220 m), en ple Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, que ens ofereix un ampli ventall d'excursions adaptades a tots els nivells. Pels més petits, podem fer una petita caminada fins al naixement del riu Ter o pujar al Puig dels Lladres, que són paratges propers al refugi i amb poc desnivell. Els més avesats podem fer cim a l'espectacular Gra de Fajol o a l'emblemàtic Bastiments.

El matí de dissabte s'organitzarà una activitat a l'entorn del riu Ter al seu pas per Setcases. Hi ha l'opció de quedar directament a la tarda per anar al refugi, que es troba a uns 30 minuts del lloc on deixarem els cotxes. Diumenge realitzarem les sortides al riu i als cims.

Podeu consultar el programa orientatiu de la sortida al final d'aquest formulari.
PREUS DEL REFUGI
CONDICIONS
La mitja pensió inclou:

+ Sopar del dissabte 13 de juliol
+ Esmorzar del diumenge 14 de juliol
+ Pernoctació en llitera en habitació compartida

El refugi ofereix servei de dutxa a 3€ (cal dur la tovallola de casa)

Pel dinar de diumenge hi ha la possibilitat de demanar un pícnic (11€ per persona). Qui ho vulgui, també pot dur el seu dinar. En tot cas, el preu del pícnic no està inclòs en aquesta reserva i cada família l'haurà de pagar directament al refugi en cas de demanar-lo.

Es poden consultar la resta de tarifes a: http://ulldeter.es/tarifes

En cas d'intoleràncies alimentàries o opcions de plats vegetarians, comenteu-nos-ho en aquest mateix formulari o directament al correu treskatecnos@tecnos.cat
ACAMPADA
Qui ho prefereixi pot dormir a la seva tenda de campanya. Cal tenir en compte que només es permet plantar la tenda per pernoctar entre les 20:00 h i les 8:00 h. Fora d'aquest horari no es pot tenir la tenda muntada.

En aquest cas no cal reservar plaça i només caldrà satisfer el pagament dels àpats que es facin al refugi. No obstant, i per raons organitzatives, us demanem que ens indiqueu el nombre de persones que faran ús d'aquesta opció.
FEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ
Nom de la família *
Nombre de persones (mitja pensió a refugi i/o acampada)
1
2
3
4
Adults a partir de 13 anys (43,00€)
Infants de 3 a 11 anys (34,40€)
De 0 a 2 anys (gratuït)
Acampada
Clear selection
PAGAMENT I CONFIRMACIÓ DE LA RESERVA
Per poder fer efectiva la vostra plaça cal ingressar l'import de la vostra reserva al número de CC de l'AMPA de l'escola: ES92 0081 0263 1300 0128 3430 (Banc Sabadell) indicant el nom de la família, el concepte i notificació de l'ingrés al correu treskatecnos@tecnos.cat.

La data límit per fer l’ingrés és el dissabte 22 de juny. Si per algun motiu no heu pogut fer el pagament però continueu interessats a venir, agrairem que contacteu amb nosaltres.
Telèfon mòbil de contacte *
Crearem un grup de Whatsapp per mantenir-vos informats de la sortida. Ens autoritzeu a afegir-vos-hi? *
Required
Si teniu algun comentari addicional ens el podeu deixar aquí:
PROGRAMA ORIENTATIU*
DISSABTE 13 DE JULIOL

a) Opció MATINERS

Quedarem a les 12 h a l'entrada de Setcases, a l'aparcament situat a la carretera de Vallter 2000 un cop passada la rotonda d'entrada al poble. Compteu unes dues hores de trajecte des de Terrassa.

Farem una passejada pel poble i els entorns i ens banyarem a la "platja" més alta de Catalunya. D'aigua dolça, cristal·lina i ben fresqueta, això sí. Porteu banyador, xancletes i tovallola!

Dinarem a Setcases. Cal que cada família porti el seu dinar.


b) Opció TARDA

Per qui no pugui arribar al matí, quedarem a les 17 h al punt de sortida cap al refugi, passat l'aparcament del primer telecabina de l'estació d'esquí Vallter 2000 (rebreu les indicacions al correu electrònic). De l'aparcament al refugi hi ha uns 30 minuts a peu. Un cop arribats, ens instal·larem, soparem i, si tenim temps i ganes, farem alguna activitat pels petits i no tant petits. Tingueu en compte que als refugis de muntanya se sopa d'hora i es va a dormir aviat.


DIUMENGE 14 DE JULIOL

Un cop llevats, esmorzarem al refugi per agafar forces i recollirem el pícnic per dinar. Els treskaires que facin l'excursió al cim sortiran ben d'hora per poder arribar al refugi a l'hora de dinar. Decidirem la dificultat del cim en funció de la composició del grup. Inicialment, contemplem aquestes dues opcions:

a) Gra de Fajol (2.708 m)

Un pic ineludible des d’Ulldeter, tant per la seva proximitat com per la seva bellesa. Possibilitat de crestejar fins al Gra de Fajol petit, i descendir al refugi pel pas de l’Isard. Molt bones vistes del circ d’Ulldeter.

b) Bastiments (2.881 m)

És el pic més emblemàtic d’Ulldeter, i probablement el més transitat. Permet veure el Canigó, la Cerdanya i la Vall del Freser.

Pels més petits hem pensat una excursió més relaxada per l'entorn del refugi i del naixement del riu Ter. Si ens animem també podem fer el Puig dels Lladres (2.365 m), una excursió curta per a passar una estona a prop del refugi i gaudir d’una vista diferent del circ d’Ulldeter.

I a la tarda, recollida i tornada cap a Terrassa.

*A l'alta muntanya, la meteorologia és molt canviant. Per tant, aquest programa és susceptible de ser adaptat a les condicions sobrevingudes.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy