Upitnik u vezi prekogranične saradnje unutar Dunavske i Jadransko-Jonske makroregije
Ovo istraživanje je objavljena u okviru projekta "EUSDR i EUSAIR mladih za prekogranična partnerstva i kohezije"; podržanog od strane Dunavskog Strateškog Fonda i PA10 „Institutional capacity“ EU Strategije za Dunavski region.

Svrha ove ankete je prikupljanje podataka o prekograničnim oblicima saradnje i strukturama koje djeluju unutar Dunavske i Jadransko-Jonske makroregije. Kao rezultat toga, ona će biti objavljena u online platforma baze podataka, kako bi se povezali lokalnih aktera, kao što su EGTC, euroregije, gradova, udruženja, komore, itd koji se bave prekograničnom saradnjom.

Ako ste predstavnik bilo koje od gore navedenih, a ako ne želite da izostavi najnovije vijesti o prekograničnim inicijativama, događaja i predloga za projekte, registrujte se tako da će popuniti u narednom istraživanju. U slučaju da vas ne zanima, ali znate nekoga ko bi mogao biti, molimo Vas da prosledite našu pozivnicu.

Za dalje informacije o projektu posetite: http://cesci-net.eu/secco2

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa upitnikom, ne ustručavajte se da nas kontaktirate na cesci@cesci-net.eu. Imajte na umu da ćete moći samo da otpremite datoteke u odeljak 4 ako ste prijavljeni na Google nalog.

Molimo pročitajte pravila obrade podataka pre popunjavanja upitnika: goo.gl/Sjtt4G

Hvala vam na saradnji!

Da li se slažete o korišćenju vaših ličnih podataka u skladu sa pravilima obrade podataka? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CESCI. - Terms of Service