ПРИЈАВА за комисиона продажба во концептуална продавница Јавна Соба
Oваа пријава се однесува на дизајнери, занаетчии или компании кои сакаат да го понудат својот готов производ или серија на производи на комисиона продажба во продавницата која се наоѓа во склоп на Центарот за дизајн и иновации Јавна соба, Скопје. Може да се понудат изработени парчиња мебел, аксесоари за во домаќинство, осветлување, облека и аксесоари за деца и возрасни.
ИНФОРМАЦИИ ЗА КОМПАНИЈАТА ИЛИ САМОСТОЕН ДИЗАЈНЕР - ПРОИЗВОДИТЕЛ
ИMЕ НА КОМПАНИЈА
(доколку сте регистриран правен субјект)
Your answer
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА АВТОР *
Your answer
КОНТАКТ ТЕЛЕФОН И E-MAIL *
Your answer
ВЕБ СТРАНА И FACEBOOK
Your answer
ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕ
Дополнително на оваа пријавата Ве молиме на tamara@publicroom.org испратете

1. Фотографии од производите кои би сакале да ги продавате (преку веб страната за испраќање на поголеми фајлови www.wetransfer.com. При самото преземање добивате порака од www.wetransfer.com дека вашите фотографии се преземени.)

Фотографиите треба да бидат именувани според името на производот.

2. Табела со цени на производите кои сакате да ги продавате.
Во табелата производите треба да бидат внесени со истите имиња како на фотографиите кои се однесуваат на нив.

3.Документ со краток опис на Вашиот бренд, идеја, производи.

4. Портфолио

* Пријавите кои не се целосно пополнети и пријавените кои ги немаат испратено сите дополнителни материјали нема да се земат во обзир.

КОНТАКТ
За дополнителни информации можете да се обратите на tamara@publicroom.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service