Studiedag 2019 03 07
RSMH Stockholms läns distrikt inbjuder till studiedag.

Träffen är till för lokalföreningarnas förtroendevalda och representanterna i funktionshinderråd, patient- och närståenderåd och andra samverkansgrupper. Samtliga medlemmar som är intresserade av studiedagens tema är välkomna

Syftet är som tidigare att få fördjupade kunskaper inom området hälsa, psykiatri, psykiatriska behandlingsmetoder och olika psykoterapifrågor. Vår målsättning är också att få beredskap att som representant i olika förtroendeuppdrag kunna problematisera och skapa opinion för viktiga samhällsfrågor som rör psykiatri och socialtjänst.
Vi som förtroendevalda ser till att medlemmarna i våra föreningar får information och ges möjlighet att diskutera sådant som tas upp under studiedagarna.

Kristina Videla, Alfa Stockholm, talar om arbete och sysselsättning för personer med psykisk funktionsnedsättning. Tar upp de möjligheter som finns i Stockholm

Ulla Elwing Ekström, Steg för steg, redogör för sysselsättningsprojektet.

Bosse Blideman, Tanke och handlingskraft, talar om de kooperativa möjligheter som finns

Tid: Torsdagen den 7 mars 2019, kl 9.30-16.00.

Plats: Funktionsrätt Stockholms län, S:t Göransgatan 82 A, T-bana Fridhemsplan.

Vi bjuder på lunch. Tänk på att undvika parfym och dylikt denna dag pga allergier i vår grupp. Nötter och citrusfrukter får inte tas in i lokalen.
Tacksam om ni anmäler ert deltagande genom att klicka på länken och fylla i uppgifterna eller anmäla via e-post. Kostnad: 40 kr/person.

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
RSMH Lokalförening *
Mailadress
Your answer
Telefon jag kan nås på
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service