Workshop 'Duurzame Dialoog'
Beste personeelsadviseur en andere geïnteresseerden,

Een open gesprek over inzetbaarheid is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg jij als werkgever voor een veilig, productief en open gespreksklimaat? Op 31 oktober ben je van harte welkom voor de workshop ‘Duurzame Dialoog’. Deze workshop is het vervolg op de succesvolle workshops van 2016 ‘Leidinggeven aan loopbaanontwikkeling’ en is uitermate interessant voor leidinggevenden en/of P&O'ers van WOS leden.

In deze workshop krijgen leidinggevenden en adviseurs handvatten om de ‘duurzame dialoog’ met hun medewerkers aan te gaan. Verschillende facetten van performance zoals werkvermogen, bevlogenheid, gezondheid en employability komen aan bod. Handvatten worden aangereikt om de wensen en ambities van de werknemer te verenigen en te vertalen naar de koers van de organisatie.

Praktische informatie
dinsdag 31 oktober van 9.00 - 16.30 uur
Locatie: Pim Mulier, Papendallaan 52 in Arnhem

Kosten
De sociale partners in de sport stellen de workshop open voor WOS-leden. De kosten bedragen € 95,- per persoon, vrijgesteld van btw. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u zo snel mogelijk in. Na aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging met factuur. Bij no-show en afmelding 1 dag van tevoren of op de dag zelf is geen restitutie mogelijk. Geïnteresseerde medewerkers van niet-leden kunnen eveneens deelnemen voor € 195,- per persoon. De kosten voor een incompany workshop bedragen € 450,- vrijgesteld van BTW.

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij Nischa Janssen, beleidsadviseur bij de WOS, n.janssen@sportwerkgever.nl en telefonisch via 06-51315659.

Hartelijke groet,

Nischa Janssen
beleidsadviseur

Komt u naar de Masterclass?
Ik ontvang -ook- graag informatie over de in-company workshop
Naam organisatie
Your answer
Uw naam
Your answer
Functie
Your answer
Email
Your answer
(Mobiele) telefoonnummer
Your answer
Wilt u een collega meenemen?
Required
Naam collega
Your answer
Functie collega
Your answer
Email collega
Your answer
Gewenste te bespreken onderwerpen
Your answer
Overige opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of w-o-s.nl. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms