Påmelding Impro Basic 2, høst 2019
Meld deg på improkurs på Det Andre Teatret!

Kurset bygger videre på den grunnleggende kunnskapen som er gjennomgått i Impro Basic 1. Fokus på dette kurset er leker og øvelser som er ment for et publikum. Gjennom klassiske improøvelser som for eksempel “ett og ett ord”, “snakke med én stemme”, jobber vi med de sceniske elementene ved improvisasjon. Det blir også arbeid med status og et dypere blikk på akseptering og blokkering, samt at vi lukter på enkle narrative strukturer og måter å lage en god historie på. Kurset avsluttes med en forestilling (Impromasjon) deltakerne selv gjennomfører. Dato for Impromasjon blir sendt ut i god tid.

Sentrale begreper er akseptering/blokkering, status, plattform/tilt og få partneren din til å se god ut.

Kurset går over åtte kvelder og koster 2700 kr.

Kurset holdes av et av våre ensemblemedlemmer.
Påmeldingsinformasjon
Navn på deltaker *
Your answer
E-postadresse til deltaker *
Your answer
Gjenta e-postadresse *
Your answer
Jeg ønsker å melde meg på følgende kurs: *
Har du tidligere gått Impro Basic 1/Sommerskolen på Det Andre Teatret? *
Hvis ja, når gikk du det/de kursene? *
Your answer
Betalingsinformasjon
Hvis du melder på deg selv, skriv inn din egen adresse under. Hvis du melder på andre enn deg selv, skriv inn navn, e-postadresse og postadresse til den som skal faktureres.
Gateadresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Er du frivillig på Det Andre Teatret? *
Oppgi gavekortnummer, hvis du vil betale med gavekort:
Your answer
Retningslinjer for påmelding og avbestilling
Deltagerne er selv ansvarlige for å gjøre seg kjent med disse retningslinjene.

På alle våre kurs er det et begrenset antall deltakere, og førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det betyr at du kan melde deg på siste dag før kurset, men vi anbefaler å være tidlig ute, siden kursene pleier å fylles opp. Påmelding gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet.
Hvis du melder på noen andre enn deg selv trenger vi navn, adresse og e-postadresse for den som skal faktureres, samt fullt navn og epostadresse til den som skal delta på kurset.
Når du har mottatt en bekreftelsesmail fra Det Andre Teatret ved produsent Mari, er du påmeldt. Muntlige avtaler gjelder ikke.

Impro Basic 1 er åpent for alle.
Impro Basic 2 krever at man har tatt Impro Basic 1 eller sommerskolen først.
Impro Basic 3 krever at man har tatt Impro Basic 2 først.
"Skuespillerteknikk for improvisatører" og "Å improvisere historier" har egne opptakskrav (se mer under hvert kurs).
For å blir tatt opp til dette kurset må du ha vist en grunnleggende forståelse for faget. Det handler om scenisk tilstedeværelse, endringsvilje, evne til å portrettere emosjoner, ønske om å spille partneren god og en grunnleggende forståelse av akseptering og blokkering. Du må ha hatt en synlig utvikling på de tidligere kursene. Uttaket blir gjort på bakgrunn av samtaler med tidligere kursholder, gruppesammensetning og søknad fra kursdeltagerne.

Påmelding til alle kurs ved Det Andre Teatret er bindende fra tre uker før kursstart. Avmelding før fristen gir ingen økonomiske forpliktelser. Ved avmelding senere enn tre uker før kursstart vil hele kursavgiften bli belastet. Det er fordi det da kan være vanskelig å finne en erstatter til kurset. En betalt plass kan selvfølgelig benyttes av andre, men gi beskjed til oss om dette. Vi tar forbehold om avlysning ved for få deltakere. Ved mange påmeldte er det mulighet til å sette seg på venteliste (si fra om dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet). Det anbefales å melde seg på neste ledige kurs samtidig som man setter seg på venteliste.

Faktura sendes ut via e-post uken før kursstart. En epost med praktisk informasjon sendes ut omtrent samtidig. Dersom du har spørsmål om din påmelding eller noen av kursene, ta kontakt med kursadministrasjonen på mail til kurs@detandreteatret.no
Har du lest retningslinjene for påmelding og avbestilling? *
Personopplysninger
Personopplysningene gitt i påmeldingsskjemaet vil kun bli benyttet til å sende ut informasjon relevant for kurs ved Det Andre Teatret, og vil ikke bli delt med en tredje part. Dine opplysninger vil bli oppbevart i et år, og du kan når som helst før dette be om at de skal slettes fra arkivet.
*
Venteliste
Ønsker du å bli satt på venteliste hvis kurset er fullt? *
Ønsker du å bli satt opp på det neste ledige Impro Basic 2-kurset, hvis kurset du ønsker er fullt? *
Annet
Har du kommentarer eller spørsmål?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy