Vragenlijst herontwikkeling de Geesten
Aan de zuidkant van Oegstgeest ligt het gebied ‘de Geesten’. Twee delen van ‘de Geesten’ krijgen een nieuwe invulling: Endegeest (ten zuiden van de Endegeesterstraatweg) en Overgeest (achter het gemeentehuis). Herontwikkeling is nu aan de orde omdat bestaande functies wegtrekken, zoals Stichting Centrum '45. De gemeente gaat bij de herontwikkeling van de Geesten uit van een woningbouwopgave. Ook een basisschool, internationale school of andere maatschappelijke functies behoren tot de mogelijkheden.

Op de onderstaande kaart ziet u een impressie van het totale gebied met daarbinnen Endegeest en Overgeest. We willen deze gebieden niet los van elkaar bekijken, maar juist de samenhang bewaren. Voordat er daadwerkelijk plannen gemaakt kunnen worden, willen we wensen, knelpunten en kansen inventariseren.

Deze vragenlijst bestaat uit 21 vragen die overeenkomen met de vragen die tijdens de bijeenkomst op 6 februari besproken worden. We stellen uw inbreng zeer op prijs. Alvast dank voor uw moeite!

Impressie de Geesten
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service