Aplikim - Diplomë të dyfishtë master nga Kolegji Universum & Ludwigshafen University
Fillo studimet Master në Biznes Ndërkombëtar, program ky dy vjeçar me diplomë të dyfishtë të ofruar nga Kolegji Universum në Kosovë dhe Ludwigshafen University of Business and Socieity në Gjermani.

Në kuadër të këtij programi studimet fillojnë në Kolegjin Universum dhe përfundohen në Universitetin Ludwigshafen, me ç’rast studentët pajisen me diplomë gjermane.

Plotëso aplikacionin dhe stafi përgjegjës do të ju kontaktoj për detaje!!

Kolegji UNIVERSUM
info@universum-ks.org
+383 44 144 062
www.universum-ks.org
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Numri i Telefonit *
Your answer
Numri i telefonit të prindit (babait, nënës) *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Adresa Elektronike
Email adresa
Your answer
Në cilin kampus dëshironi t'i ndjekni studimet? *
Në cilin Institucion i keni përfunduar studimet Bachelor *
Your answer
Nota mesatare në studime bachelor? *
Your answer
A jeni i/e punësuar? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service