Søknad om kurshelg med AMG
Hvert år arrangerer Akuttmedisinsk Gruppe (AMG) 4-6 kurshelger i ulike europeiske byer for norske utenlandsstudenter. AMG består av instruktører med et brennende hjerte for akuttmedisin og formidling, som reiser rundt på frivillig basis for å tilby kurs og økt kompetanse innen dette spennende fagområdet. AMG er organisert som et fagutvalg i ANSA og prosjekt i Norsk medisinstudentforening.

Ved å fylle ut dette skjemaet kan du/dere søke om å få AMG til deres by.
For at AMG skal kunne gjennomføre en kurshelg er vi avhengige av lokale krefter som bistår oss. Vi organiserer det meste og stiller med instruktører, utstyr og tidligere erfaring med å arrangere slike helger, men trenger lokale kontaktpersoner som blant annet bidrar med anskaffelse av lokaler, promotering og fungerer som «kjentmann» under selve helgen.

Vi har god erfaring med å arrangere kurshelgene i samarbeid med Nmf-kontaktpersoner og/eller ANSA-styrene i de ulike byene, men hvem som helst kan i prinsippet også søke og stille som kontaktperson for å få AMG til sin by.

Hvilke byer som får besøk av AMG fastsettes av AMGs styre. Vi forsøker etter beste evne å besøke alle interesserte byer med jevne og rettferdige mellomrom, samtidig som vi gjør en vurdering ifht. hvor etterspørselen er størst og plassering med tanke på at også studenter fra nærliggende studiebyer kan delta osv.

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt!
Send en e-post til styret@akuttmedisinskgruppe.no
Kontaktinformasjon
Kontaktinfo om deg som søker! Søker du på vegne av ANSA-styre, Nmf-Kper eller lignende så fyll ut med den du/dere vil at skal kontaktes.
Kontaktperson - Navn *
Kontaktperson - Mobil *
Kontaktperson - E-post *
Representerer du en organisasjon som søker? Hvis ja, hvilken? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AKUTTUNDERVISNING AS. Report Abuse