Αίτημα υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Τμήμα Ποδοσφαίρου (ομαδικό πρόγραμμα για παιδιά με αναπηρία)
Ο Σύλλογος "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ" είναι ένας ποδοσφαιρικός Σύλλογος με μεγάλη ιστορία (έτος ίδρυσης 1967) και συνεχή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Αττικής. Έως σήμερα έχει στα Τμήματά του περίπου 350 παιδιά. Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την μεγάλη αγάπη των ανθρώπων του Συλλόγου για τα παιδιά, προγραμματίζεται η δημιουργία Τμήματος Ποδοσφαίρου Παιδιών με Αναπηρία. Το Τμήμα Ποδοσφαίρου ΑμεΑ απευθύνεται σε παιδιά με αναπηρία ηλικίας 6 - 14 ετών, θα λειτουργήσει σε εθελοντική βάση και θα υλοποιείται τα Σάββατα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο (5x5) του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Φυλής, στο Ίλιον.

Οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη Γυμναστών και Γυμναστών Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Η πρωτοβουλία για τη λειτουργία του Τμήματος Ποδοσφαίρου του "Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ" γίνεται εθελοντικά και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες.

Η "Νόηση στο διαδίκτυο" (NOESI.gr) απευθύνει πρόσκληση σε γονείς - μέλη της κοινότητας, που έχουν παιδιά ηλικίας 6 -14 που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Ποδοσφαίρου του "Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ".

Επίσης, η ίδια πρόσκληση απευθύνεται και σε επαγγελματίες - μέλη της κοινότητας, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά, αναλαμβάνοντας πιο εξατομικευμένα την υποστήριξη των παιδιών για την καλύτερη ένταξή τους στο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση των Γυμναστών. Αναζητούμε εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, από κάθε ειδικότητα σχετική με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, με αγάπη για το ποδόσφαιρο ή την άθληση γενικότερα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, για να δηλώσετε ενδιαφέρον για την Ομάδα Ποδοσφαίρου ως ΓΟΝΕΑΣ προκειμένου να συμμετέχει το παιδί σας ή ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ προκειμένου να συνδράμετε προσωπικά αυτή την προσπάθεια.
Ο λόγος που θέλετε να συμμετέχετε (απαιτείται). *
Πείτε μας αν συμπληρώνετε τη φόρμα αυτή προκειμένου να συμμετέχει το παιδί σας στο Τμήμα Ποδοσφαίρου ή ως εθελοντής προκειμένου να υποστηρίξετε παιδιά με αναπηρία, που συμμετέχουν στο Τμήμα.
Required
Το ονοματεπώνυμό σας.
Δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε το όνομά σας, αλλά θα ήταν σημαντικό για εμάς να σας γνωρίσουμε.
Your answer
Περιοχή κατοικίας.
Πείτε μας σε ποιον Δήμο μένετε.
Your answer
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να αφαιρέσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ανά πάσα στιγμή από την οργάνωση του Τμήματος Ποδοσφαίρου. Δείτε, αν θέλετε, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων από το NOESI.gr στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/privacy-policy.
Το E-mail σας (απαιτείται). *
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση (E-mail) που θα δηλώσετε παρακάτω, θα λάβατε την πρώτη επικοινωνία από ένα μέλος της ομάδας της Νόησης στο διαδίκτυο (NOESI.gr).
Your answer
Το τηλέφωνό σας.
Αν θέλετε, γράψτε το τηλέφωνό σας (κινητό και σταθερό).
Your answer
Προφίλ εθελοντή.
Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ως εθελοντής, πείτε μας την ειδικότητά σας και λίγα λόγια για εσάς. Έχετε εμπειρία στο ποδόσφαιρο ή άλλα αθλήματα; Περιγράψτε μας την εμπειρία σας στην Ειδική Αγωγή και τον λόγο για τον οποίο θέλετε να συμμετέχετε σε αυτή την πρωτοβουλία.
Your answer
Προφίλ παιδιού.
Αν είστε γονέας και επιθυμείτε να συμμετέχει το παιδί σας στο Τμήμα Ποδοσφαίρου, δώστε μας μία εικόνα του παιδιού πριν επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε να αναφερθείτε στις κλίσεις, τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Επίσης, μπορείτε να περιγράψετε σε ποιον τομέα χρειάζεται υποστήριξη το παιδί σας και πώς μπορεί να το βοηθήσει η συμμετοχή του στην ομάδα του Τμήματος Ποδοσφαίρου. Πείτε μας ό,τι πιστεύετε ότι μας δίνει μία καλύτερη εικόνα του παιδιού σας.
Your answer
Υποβάλλετε το αίτημα, πατώντας "Υποβολή" παρακάτω.
Στείλετε ένα μήνυμα προς την ομάδα NOESI.gr.
Παρακάτω, αν θέλετε μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα προς τη Νόηση στο διαδίκτυο (NOESI.gr), όπως σκέψεις, προτάσεις, ερωτήματα, απορίες, που τυχόν θέλετε να λάβουμε υπόψιν.
Captionless Image
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NOESI.gr. Report Abuse