Регистрационен формуляр
Първата интензивна академия по предприемачество в изкуствата и творческите индустрии в България акцентира върху предприемаческия процес в изкуствата, фокусирайки върху социалните и бизнес иновациите. Темите обхващат основните теоретични аспекти и модели, международната практика и българските особености на предприемачеството в изкуствата и творческите индустрии. Методологията на обучение е интерактивна – презентациите са съчетани с работа в малки групи и с дискусии и разговори с успешни български творчески предприемачи.

Важен фокус на академията са бизнес моделите и бизнес планирането в изкуствата и творческите индустрии, източниците на финансиране, изграждането на марка и традиционния и дигиталния маркетинг. Програмата предвижда участниците да разработят мини-бизнес план за стартиране на творческа организация на основата на иновативна идея и да получат конкретни съвети от експерти в областта.

Организатори: Национална художествена академия и „Шар Жар“

Три имена на участника *
Your answer
Имейл за връзка *
Your answer
Телефон за връзка *
Your answer
Профил в социалните мрежи/ собствен сайт
Your answer
Студент в НХА понастоящем? *
Образование *
Моля, посочете Вашето средно и висше образование, учебно заведение, специалност, година на започване и завършване.
Your answer
Специализации
Your answer
Отличия, изложби, проекти и др.
Моля, обобщете Ваши получени отличия, реализирани изложби, знакови проекти и др. (ако имате такива), които демонстрират Вашата ангажираност и постижения в дадена област.
Your answer
Професионален опит
Моля, обобщете Вашия професионален опит (ако имате такъв), вкл. организация/ работодател, години/ продължителност, основни задължения/ функции.
Your answer
Имате ли конкретна предприемаческа идея? *
Мислите ли над конкретна идея за стартиране на свое начинание, организация, творчески бизнес?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service