Bingoavond 2019
Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert Chiro Hogen een bingoavond in de parochiezaal te Hogen om 19u30. We spelen het alom gekende bingo waarmee u geweldige prijzen kan winnen. Plezier voor jong en oud verzekerd!
1 kaart kost in voorverkoop €5 en €6 aan de kassa. Met 1 kaart kan u 1 deel spelen met 1 speelkaart. De avond is opgedeeld in 2 delen met elk 7 spelrondes. Als u dus de ganse avond wil meedoen dan moet u minstens 2 kaarten per persoon nemen, want halverwege de avond moeten er nieuwe speelkaarten aangekocht worden (die kan u ook al op voorhand bestellen). U kan ook met meerdere kaarten per persoon spelen om zo uw kansen te verdubbelen.
In dien er nog vragen zijn dan mag u contact opnemen met robbe@chirohogen.be of 0470 43 70 23.
Email address *
Wat valt er te winnen?
Waardevolle hoofdprijs (binnenkort aangekondigd)
Bon "Delhaize" €150
Diner "De Waterhoek"
Mannen-en vrouwenpakket
Kinderpakket
Tuinpakket
Keukenpakket
....
Voor elk kind onder de 12 jaar zal er sowieso een prijs zijn!
Flyer
Naam *
Your answer
Hoeveel kaarten wenst u te bestellen? *
Indien u meer dan 10 kaarten wil bestellen, gelieve dan in meerdere keren te bestellen. Betalen mag uiteraard wel samen.
Betaling
Gelieve het correcte bedrag te storten op BE55 7343 2014 2344. Nadat wij uw betaling correct hebben ontvangen zal u nog een bevestiging krijgen van ons. Enkel indien u die ontvangen hebt, zijn uw kaarten in orde. U hoeft niets mee te nemen naar de bingo, uw kaarten zullen aan de kassa liggen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.