Srečanje s člani delegacije Odbora za regionalni razvoj v Evropskem parlamentu
Na predlog poslanca Evropskega parlamenta Franca Bogoviča (SLS/EPP) bo med 3. in 5. aprilom 2018 na delovnem obisku v Sloveniji uradna delegacija Odbora Evropskega parlamenta za regionalni razvoj v Evropskem parlamentu (delegacija EP REGI). Celotni 3-dnevni program obiska delegacije EP REGI, ki bo štela okoli 25 do 30 članov, je programsko zasnovan na način, da bodo imeli poslanci iz EP, kot tudi preostali člani delegacije, možnost celovitega vpogleda in ustvarjanja mnenja o stanju na področju regionalnega razvoja EU, uspešnosti EU kohezijske politike oz. črpanja EU sredstev v Sloveniji ter slovenskih izzivih na področju kohezijske politike, ob srečevanju z odgovornimi na področju regionalne politike in lokalne samouprave v Republiki Sloveniji (RS) ter ob ogledih slovenskih dobrih praks, kot tudi, da bodo vsi relevantni področni deležniki iz Slovenije imeli priložnost resornim poslancem iz Evropskega parlamenta predstaviti tako odlične prakse, kot tudi probleme, s katerimi se na tem sedanje kohezijske politike področju soočamo v Sloveniji ter kaj pričakujemo od prihodnje kohezijske politike.

Delegacija EP REGI ima v programu tako tudi srečanje in dvourni delovni pogovor z županjami in župani slovenskih občin, vodstvi interesnih združenj občin: Skupnostjo občin Slovenije, Združenje mestnih občin Slovenije in Združenjem občin Slovenije, člani slovenske delegacije v Odboru regij, predsednikom Državnega sveta RS (DS RS) in člani Interesne skupine lokalnih interesov DS RS, Inštitucijami regionalnega razvoja na ravni razvojnih regij in drugimi zainteresiranimi javnostmi v RS na področju regionalne politike in lokalne samouprave, ki bo v Slovenski Bistrici v četrtek, 5. aprila 2018, med 10. in 12. uro.

PRIJAVA:
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
E-naslov *
Your answer
Organizacija *
Your answer
Funkcija v organizaciji *
Your answer
Občina
Ali se boste udeležili pogostitve po dogodku? *
Ali želite prejemati novice o delu Evropskega poslanca Franca Bogoviča? *
Za potrditev obvezno kliknite gumb "Pošlji" oz "Submit" spodaj!
Vaš elektronski naslov potrebujemo za namen obveščanja o dogodku "Evropska akcija za pametne vasi". Podatki se hranijo v skladu z Zakonom o varovanju podatkov. Skrbnika podatkov sta Pisarna evropskega poslanca Franca Bogoviča, Beethovnova ulica 4, Ljubljana in Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, Dunajska cesta 20, Ljubljana.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms