Helper Sollicitatie
Met dit formulier kun je solliciteren voor een helper functie. Ben je jonger dan 18? Vraag toestemming aan je ouders.

Als helper ben je het eerste aanspreekpunt voor onze spelers, zij kunnen met vragen over het spel bij jou terecht. Je bent een soort van gastheer/vrouw en zorgt dat de sfeer optimaal is. Als helper heb je nauw contact met moderators en administrators om TorchCraft nog leuker te maken! Als helper maak je deel uit van het TC-team en mag je meedenken over nieuwe en bestaande functies op onze server.


Verantwoordelijkheid
Helper zijn brengt een aantal verantwoordelijkheden met zich mee. Als helper heb je de rechten om te warnen, muten en jailen. Geen van deze functies zijn bedoeld om mee te spelen.


Sollicitatieprocedure
Wanneer wij helpers zoeken zullen wij terug kijken in deze database. Als we jou geschikt vinden zullen we je benaderen via de contactgegevens die je bij ons achter gelaten heb. Zorg dat je discordnaam of e-mail adres juist is. Na een intake gesprek kun je aan de slag als helper, je krijgt een proefperiode van een maand om te kijken of jij de taken aan kan!


Bouwen
Op TorchCraft is er geen officieel bouwteam. Helper zijn betekend niet meteen dat je ook bouwer bent. Vaak worden de ervaren spelers gevraagd om te helpen bij grote bouw projecten. Wel kun je altijd je parkour map insturen via hulp@TorchCraft.nl


Privacy
Geen van de onderstaande gevraagde informatie word doorgespeeld aan derden. Deze informatie word alleen gebruikt voor de sollicitaties. Door het invullen van dit formulier ga je er mee akkoord dat leden uit het TorchCraft team de toegestuurde informatie mag inzien ter behoeve van de helper sollicitatie.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms