Extraescolar Patinatge en Línia 2020-21
Aquest formulari serveix per tramitar l’alta a aquesta activitat extraescolar, que està promoguda i organitzada per l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Fedac Sant Andreu.

Abans d'omplir i enviar el formulari, tindrem en compte les següents consideracions:

Per raons d'espai i logística les places de les extraescolars són LIMITADES, en el cas que hi hagi alguna activitat amb excés de demanda, les places s'adjudicaran per L'ORDRE DE TRAMITACIÓ DE LA SOL•LICITUD, tenint en compte la data i hora que genera automàticament el nostre sistema online en el moment en què la Família interessada envia el formulari. Malgrat tot, tindran preferència en la inscripció els alumnes que ja estaven inscrits la temporada anterior.

Aquesta activitat es realitzarà a pista completa al pati gran

INICI I FINALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT: l'activitat començarà el 5 d'octubre de 2020 i finalitzarà el 28 de maig de 2021.
Email address *
Horaris i preus extraescolar patinatge en línia
Es faran dos grups, però coincideixen en el mateix horari:
Grup 1er a 3r. de Primària – Dilluns i Dimecres de 18.15 a 19.30 h.
Grup 4t. a 6è. de Primària – Dilluns i Dimecres de 18.15 a 19.30 h.


PREU ACTIVITAT: 1 dia per setmana 25€ mensuals, i 2 dies per setmana 36€ mensuals.

Activitat gestionada per ​Club Esportiu Fabra i Coats​.

Els grups d'esports han de ser de com a mínim, 8 alumnes. No s’obrirà cap grup amb menys membres. El dies de pluja i exclusivament pels aquells alumnes de primer torn (17.00 fins 18.15 h) s’acorda que els nanos es podrán quedar a l’escola i estaran atesos pels seus monitors fins a l’hora prevista del final de l’activitat.
Bestreta
Aquest curs, per les circumstàncies excepcionals derivades del COVID19, NO ES REALITZARÀ el cobrament de l’import de la primera mensualitat en concepte de bestreta per cadascuna de les activitats, com es fa cada any.

El desenvolupament de les activitats exigeix un mínim i un màxim d’alumnes per grup, per tant en el cas de no poder cobrir els mínims indispensables, s’avisarà als interessats que no podran disfrutar de l'activitat escollida.
Preinscripcions pel proper curs (JULIOL)
Els horaris de les activitats podran variar en funció de la inscripció definitiva i dels grups que es formin.

Aquestes preinscripcions només es podran fer online. És a dir, no es podrà fer cap preinscripció de manera presencial.

Recordeu que per poder inscriure’s en qualsevol activitat és OBLIGATORI ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT DE LA QUOTA DE L’AFA.

La preinscripció NO SERÀ FERMA fins que no s'hagi abonat l'import del rebut de la bestreta.
Inscripcions activitats (DE SETEMBRE FINS A MAIG)

A partir de setembre i fins a maig es poden realitzar inscripcions a les activitats extraescolars, sempre que no S'HAGIN ESGOTAT les places disponibles una vegada fetes les preinscripcions.

Aquestes inscripcions només es podran fer online, es a dir no es podrà fer cap inscripció de manera presencial.

INSCRIPCIONS PEL MES EN CURS: Si l'activitat es vol començar el mateix mes en què es tramita, un cop enviat aquest formulari i que el Vocal de l'activitat hagi confirmat que hi ha plaça, s'haurà d'anar presencialment al despatx de l’Afa els divendres de 17.15 a 18 h, i abonar el primer rebut en efectiu.

INSCRIPCIONS PEL MES SEGÜENT: Si l'activitat es vol començar el mes següent en què es tramita, un cop enviat aquest formulari i que el Vocal de l'activitat hagi confirmat que hi ha plaça, sempre que l’inscripció hagi sigut enviada DEL DIA 1 AL 20 DEL MES, Fedac Sant Andreu passarà el primer rebut pel compte bancari.

Però en el cas que l’inscripció hagi sigut enviada DEL DIA 21 AL DARRER DIA DEL MES, s'haurà d'anar presencialment al despatx de l’Afa els divendres de 17.15 a 18 h, i abonar el primer rebut en efectiu.
Confirmació Inscripcions (DE SETEMBRE A MAIG)

L’alta que es sol•liciti de setembre a maig, NO SERÀ FERMA FINS NO REBRE CONFIRMACIÓ del Vocal encarregat de dita activitat i haver abonat la quota del primer mes.
Forma de pagament de les Activitats

- Les activitats es cobraran per domiciliació bancària de novembre a maig, la gestió de totes les activitats extraescolars pertanyen a l'Afa de l'escola, però per raons logistiques en lloc de fer el cobrament dels rebuts l'Afa el cobrament el realitzarà Fedac Sant Andreu, al mateix compte on realitza normalment la resta de cobraments de l'escola.

- Si alguna extraescolar s’hagués d’allargar més enllà del 31 de Maig es passaria un rebut proporcional a final de curs.

- Les inscripcions s’entenen com a definitives per a tot el curs, i no es retornaran les quotes pagades en cas de baixa de l’activitat. Si us voleu donar de baixa d’alguna activitat es pot fer fins el dia 20 del mes corrent i serà efectiva pel mes següent, si la baixa es a partir del dia 21 es cobrarà el 100% de l’import de l’activitat del mes següent.

- Recordeu que per poder inscriure’s en qualsevol activitat ÉS OBLIGATORI ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT DE LA QUOTA DE L’AFA. Preguem que qualsevol canvi de dades bancàries sigui comunicat per correu electrònic o presencialment al despatx de l’Afa.

- En cas de devolució d’algun rebut aquest es tornarà a presentar afegint el cost de les despeses bancàries corresponents.


MOLT IMPORTANT: Per tramitar la baixa de les activitats, només es pot fer online mitjançant el nostre formulari de baixes.
Dades necessàries per tramitar la Sol.licitud
Activitat en què es demana l'alta *
Si us plau cal marcar l'opció, per verificar que vols demanar l'alta per aquesta activitat, Gràcies.
Required
Dies que farà l'activitat *
Nom del nen/a *
Cognoms del nen/a *
Informar NIF del nen/a major de 14 anys o indicar "No aplica" *
Curs escolar del nen/a *
IMPORTANT: Aquesta activitat és per alumnes de Primària i ESO. En el cas de les Preinscripcions (JULIOL) posar el Curs de l’any vinent, i en el cas de les Inscripcions (DE SETEMBRE A MAIG) posar el Curs actual.
Data naixement del nen/a *
Dia / Mes / Any
Adreça del domicili *
Correu electrònic *
Si us plau abans d'enviar verifica que el teu mail estigui correcte, Gràcies.
Telèfon de contacte *
Nom adult que tramita l'alta *
Cognoms adult que tramita l'alta *
NIF adult que tramita l'alta *
Política de Privacitat
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: AFA FEDAC SANT ANDREU
Finalitat: Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra web: http://www.afafedacsantandreu.cat/
En cas que no es marqui la següent casella no es podrà procedir per part de AFA FEDAC SANT ANDREU a la gestió de la seva sol·licitud *
Required
En cas que no es marqui la següent casella no es podrà procedir per part de AFA FEDAC SANT ANDREU a la gestió de la seva sol·licitud
Instruccions per imprimir l’alta de l'activitat

Si vols imprimir la teva alta de l'activitat, a la pantalla del teu navegador i ABANS DE FER CLIC A ENVIA, entra a opcions del navegador i fes clic a l'opció imprimir.
I ja per acabar, no t'oblidis de FER CLIC A ENVIA.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy