Merk onderzoek en/of aanvraag
Goed nieuws! Plazatalk heeft een partner die jouw merkonderzoek en/of merkaanvraag kan doen tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast krijg je een gratis beschikbaarheidsonderzoek aangeboden. Door een kosteloos beschikbaarheidsonderzoek uit te laten voeren, weet je van tevoren of jouw merknaam al door andere partijen gedeponeerd (geregistreerd) is. Zo kun je de slagingskans van jouw merkaanvraag goed inschatten en voorkom je onnodige registratiekosten en merkconflicten.

Dit is de service die je kan verwachten:

- Uitgebreid advies classificatie: veel bedrijven die handel drijven op Bol.com of Amazon hebben moeite met het opstellen van een juridische omschrijving van producten en diensten. Hierin zullen wij, aanvullend of het gebruikelijke advies, verder met de klant in de verschillende producten, diensten en klassen duiken. Een merkaanvraag moet 100% waterdicht zijn. Het later toevoegen van klassen is helaas niet mogelijk.

- 100% registratiegarantie: wij geven al onze klanten registratiegarantie. Als jij ons advies volgt, garanderen wij dat het merk wordt geaccepteerd bij de overheidsinstantie. Indien dit niet het geval is krijg je het volledige factuurbedrag van ons terug of mag je op onze kosten een nieuw merk aanvragen.

- Jaar kosteloos Merkbewaking t.w.v. € 170,-: het aanvragen van je merk is stap 1. Het bewaken van je merk is stap 2. Bij de service merkbewaking houden wij het merkenregister voor je in de gaten en controleren wij of er geen soortgelijke merken worden aangevraagd. Het eerste advies wat hieruit voort komt is vanzelfsprekend kosteloos.

- Juridisch advies de komende 10 jaar: al het eerste juridische advies in mogelijke conflicten de komende 10 jaar zit bij de prijs van de merkaanvraag inbegrepen. Heb je een vraag omtrent je merkenrecht of ben je een partij tegen gekomen die jouw naam gebruikt, dan loopt er niet meteen een tellertje als je contact met ons opneemt.

- Geen onverwachte aanvullende kosten: zoals je ook in alle reviews op onze website kunt zien zijn wij 100% transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij brengen nooit kosten in rekening waar jij geen akkoord voor hebt gegeven.

De prijzen voor merkonderzoek: €85 (i.p.v. €185) voor een merkonderzoek in de Benelux & €995 (i.p.v. €1495) voor een Europees merkonderzoek. De prijs voor merkregistratie is afhankelijk van meerdere factoren.

Er worden geen kosten in rekening gebracht zonder dat jij hiervan afweet, het invullen van dit formulier is volledig vrijblijvend.

Groet, het Plazatalk team

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voor- en achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Ik heb interesse in: *
Waar wil jij je merk gebruiken? *
Vragen en/of opmerkingen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Qommunity BV. Report Abuse