Anmälan till sportlovsläger i Alberga 2021
Sportlovslägret är för dej i lågstadiet som vill ha ett roligt och aktivt sportlov! Under veckan blir det bland annat simning med simlärare i Alberga simhall (om inte corona förhindrar det), skrinning i Alberga idrottspark om vädret tillåter, besök i Angry Birds parken, pyssel och andra roliga aktiviteter.

På grund av coronapandemin och eventuella restriktioner så är det eventuellt inte möjligt att ordna simning. För att ordna ett tryggt läger för alla så kan föräldrarna välja om barnet deltar i eventuell simundervisning i Alberga simhall under tre förmiddagar eller om barnet istället deltar i ledd verksamhets med sportlovstema istället.

Lägertid: mån 22.2 - fre 26.2.2021, kl. 08.30-16.30 (dagsläger)
Plats: uf-huset Thorstorp, Gamla Landsvägen 12, 02650 Esbo.
Pris: 100 €, inkluderar aktiviteter, lunch, mellanmål och försäkring under lägertiden.

Vänligen observera att anmälan är bindande, lägret kan avbokas utan kostnad ända fram till 10 dagar före lägrets början. Vid senare avbokning som ändå sker före lägrets början fakturerar vi 50 % av lägrets avgift.

Arrangörer: Esbobygdens ungdomsförbund r.f. och Folkhälsan i Alberga r.f. i samarbete med Hembygdens vänner i Alberga r.f.

Frågor kan riktas till Martina på EBUF, martina.gardberg@ebuf.org, 050 406 4244.
Jag anmäler mitt barn till: *
Required
Barnets namn *
Födelsedatum *
Hemadress *
Postnummer och stad *
Målsmans namn *
Målsmans telefonnummer (för kontakt ifall något händer under lägret) *
Målsmans e-post *
Matallergier eller andra allergier/restriktioner (även laktos/hyla) *
Övrigt som ledarna bör känna till om barnet? T.ex. om barnet har specielbehov, är blyg eller rädd för något etc. så att ledarna kan ta detta i beaktande då lägret börjar.
Simkunskaper om barnet är anmält till simningen; hur mycket har barnet simmat och hur långt? Simmar barnet i barnbassängen eller stora bassängen?
Får barnet fotograferas under lägret? Barnens ansikten brukar inte synas på bilderna. Bilderna används i EBUF:s kommunikation och för att dokumentera verksamheten. *
Jag fick veta om lägret via
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy