APLIKACION PËR TRAJNIME FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË
Business Support Center Kosovo (BSCK) ofron mundësi trajnimi falas për trajnime në fushën e ndërmarrësisë për personat në nevojë, në kuadër të Projektit “Ri-integrimi i individëve të riatdhesuar dhe pengimi i migrimit ilegal të grupeve në nevojë”, i cili financohet nga DIMAK/ GIZ.

Qëllimi i projektit është të parandalojë tendencat e migracionit dhe të mbështesë përmirësimin e kushteve të jetesës së individëve në nevojë në 6 komuna të Kosovës (Ferizaj, Prizren, Gjakovë, Podujevë, Vushtrri dhe Fushë Kosovë), duke lehtësuar qasjen e tyre në biznes, vetëpunësim dhe punësim të qëndrueshëm, përmes trajnimeve në grupe dhe këshillimeve individuale.

Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Gjinia: *
Përkatësia etnike: *
Vendbanimi: *
Your answer
Ditëlindja: *
Your answer
E-mail adresa:
Your answer
Numri i telefonit: *
Your answer
Diploma më e lartë e shkollimit *
Cili është statusi juaj? *
Profesioni:
Your answer
A keni ndjekë ndonjë trajnim të ngjashëm më herët? *
Nëse po, specifiko:
Your answer
Ciles komunë i takoni? *
Si keni dëgjuar për këtë trajnim? *
Required
A keni jetuar ndonjëherë jashtë Kosovës? *
Nëse po, në cilin vend?
Your answer
A keni menduar te migroni jashtë vendit? *
Nëse po, cila është arsyeja?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms