Hvilket kurs vil du melde deg på?
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kurs settes opp ved interesse. Vi anbefaler en privattime i forkant av en eventuell påmelding for å avklare din målsetning med opplæringen. Bruk gjerne påmeldingsskjemaet under for å melde din interesse. *
Required
Fornavn/ mellomnavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnummer *
Poststed *
Epostadresse *
Telefonnummer *
Hunderase? *
Hundens alder ved kursstart ? *
Kjønn *
Vaksinert dato *
MM
/
DD
/
YYYY
Er der noe mer vi bør vite om hunden din?
Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelser - Aktiv Hund

Alle feltene i skjemaet må fylles ut. Har du spørsmål eller merknader, skriver du disse inn i feltet som er merket "Mer informasjon".

VIKTIG: Når du har sendt inn påmeldingskjemaet, overfører du påmeldingspenger (depositum) kr. 1500.- til: Aktiv Hund - Bankkonto: 3624 24 73994 Merk betalingen din med hvilke type kurs og kursdato.

Når vi har mottatt ditt depositum, sender vi deg en rask tilbakemelding på at du har kommet med på kurset du er påmeldt.

I god tid før kursstart mottar du faktura på restbeløpet, kurskompendiet, timeplan og annen praktisk informasjon om kurset og hvordan du finner frem til kursstedet.  

Påmeldingen er bindende og full kursavgift må betales selv om du ikke møter på det kurset du er påmeldt. Ved sykdom sender du oss en legeattest, og kursavgiften din blir refundert, eller vi kan flytte deg til en annen kursdato, hvis det er plass.

Jeg betaler depositum på/via
Jeg/vi har forstått betalingsbetingelsene og er kjent med at påmeldingen er bindende: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy