Проучване на общественото мнение за удовлетвореността от използването на Спортна зала "Младост" и прилежащите ѝ пространства.

В рамките на проект, съфинансиран от EUI-IA, Община Бургас планира да извърши цялостен ремонт на Спортна зала „Младост“, с което тя да се превърне в сграда с близко до нулево потребление на енергия, да се преосмисли вътрешния дизайн и да се създадат нови функционални пространства, като същевременно се запази основната ѝ функция на спортна зала. 

Проектът използва възможността да съживи и заобикалящите сградата обществени пространства, като  създаде общностни градини и зони за градско земеделие. Сензорни и терапевтични градини с билки и овощни дървета ще възстановят и обогатят биоразнообразието на града като превърнат мястото в местна ботаническа експозиция на открито. Ще бъде изградена и детска площадка с изцяло природо-съобразни материали.

Районът ще бъде шумоизолиран от близката транспортна артерия чрез засаждане на зелена стена от дървесни видове, абсорбиращи най-високото ниво на емисии и шум, за да се осигури целенасочената успокояваща, релаксираща и терапевтична атмосфера на градското пространство. Ще се създаде възможност за социализация и предаване на занаяти от възрастното поколение към по-младите. Предвижда се широко обществено включване на деца и младежи, пенсионерски и спортни клубове, лица със специални потребности, неправителствени организации, учители и възпитатели.

В рамките на проекта ще бъде създадено пространство за общуване между поколенията и предаване на умения и занаяти от възрастното поколение към по-младите. Това ще бъде възможно чрез широко включване на децата и младежите, на членовете на пенсионерските и спортни клубове, на лица със специални потребности, неправителствени организации, учители и възпитатели.

Вашето мнение е от изключителна важност за окончателния дизайн на инициативите по проекта, затова ще сме благодарни, ако отделите време да отговорите на въпросите в настоящата анкета.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy