CreaPower Marathon 14 maart 2020
Leuk dat je je aanmeld voor de 9e editie van de CreaPower Marathon in Almere tijdens NLDoet! We gaan dit maal achter de naaimachine om Droomdekentjes te maken en chemomutsjes / sondevoedingzakjes / Kanjerkralenzakken voor Orange Love. De haaksters maken grannies en knuffels voor Hartendekens.
Naam *
Captionless Image
Your answer
Emailadres *
Your answer
Ik kom *
We willen graag weten voor hoeveel personen we lunch/avondeten moeten regelen, dus geef aan welke dagdelen je van plan bent om te komen. Je kunt meerdere vakjes aanklikken. We zijn er van 10.00-22.00u. Wil je vanuit huis een bijdrage leveren, zorg er dan voor dat je je creaties voor de Marathon naar ons op stuurt (op eigen kosten) of dat je ze op de dag zelf in Almere komt brengen.
Required
Ik zet mijn crea power in met *
Neem je eigen naaimachine & verlengsnoer / haaknaald mee
Required
Eventuele opmerkingen
Wil je nog bijzonderheden aan ons kwijt, meld ze dan hieronder
Your answer
Kleine lettertjes

Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om. Wij gebruiken je emailadres alleen om je te informeren over de CreaPower Marathon en je gegevens worden verder niet gedeeld met derden.

Kinderen zijn van harte welkom, mits zij zelf ook een actieve creatieve bijdrage leveren tijdens de Marathon. Vul voor hen ook een formulier in, zodat we weten hoeveel personen er komen.

Deelname aan de CreaPower Marathon is kostenloos en voor eigen risico. Stichting CreaPower is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade aan materialen / machines.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy