Inscripció a la formació del Servei Civil Internacional (SCI) 2018
Aquesta és la inscripció que cal omplir per a la formació que s'imparteix des del Servei Civil Internacional. Omplint-la ja quedaràs inscrita, no cal que rebis cap confirmació. Una setmana abans de la teva formació contactarem amb tu per donar-te tota la informació necessària (com arribar, horaris, què cal portar...). Si ara t'apuntes a una formació i després vols fer canvis, si us plau fes un correu a outgoing@sci-cat.org el més aviat millor!
Email address *
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
On vius? *
Your answer
De quina formació participaràs? (Formació general) *
RESPON AQUESTA PREGUNTA NOMÉS SI VOLS REALITZAR LA FORMACIÓ GENERAL (un cap de setmana). Escull el cap de setmana que et vagi millor. L'allotjament serà en una casa de colònies i el cost serà de 40€ amb allotjament i dietes incloses.
De quina formació participaràs? (Formació d'aprofundiment) *
RESPON AQUESTA PREGUNTA NOMÉS SI VOLS FER LA FORMACIÓ D'APROFUNDIMENT (un cap de setmana + un dia), si vas si només vols fer la general selecciona l'última opció. Escull el cap de setmana que et vagi millor. L'allotjament serà en una casa de colònies i el cost serà de 45€ amb allotjament i dietes incloses.
Tens alguna necessitat alimentària?
El menú proporcionat per l'alberg serà vegetarià per a tothom, ja que des de l'SCI creiem que és un hàbit de consum responsable. Si ets vegà/ana, tens al·lèrgies, intoleràncies, no menges algun aliment... indica'ns-ho!
Your answer
Comentaris
Qualsevol pregunta o comentari relacionada amb la formació, si us plau, escriu-la aquí!
Your answer
D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Servei Civil Internacional de Catalunya amb la finalitat d’informar-vos sobre les activitats, camps de treball, intercanvis internacionals i formacions que ofereix l'SCI Catalunya. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of SCI Servei Civil Internacional Catalunya. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms