Анкета за учащи относно образователни видео игри и стилове на учене и на играене
Анкетата се провежда в рамките на проект APOGEE (http://www.apogee.online/) и има за цел идентифициране на типове образователни видеоигри, подходящи и предпочитани за даден стил на игра/учене на ученици в началното, основното и средното училище. Предпочетените от теб типове образователни видеоигри ще бъдат включени в генерираните от платформата APOGEE видео игри от тип лабиринт. Ако си съгласен да ни предоставиш твоя е-мейл адрес, ще ти изпратим информация за твоя стил на учене и на играене, който ще определим от отговорите ти на въпросите в анкетата.

Кратка видео-демонстрация на примерна образователна игра-лабиринт за историята на създаване и укрепване на Второто българско царство по времето на Асеневци, генерирана с платформата APOGEE за Unity 3D, можеш да видиш на адрес https://youtu.be/mI9NwiZOrB0. Самата игра може да се играе на адрес http://www.apogee.online/games.html. Допълнителна информация за проекта APOGEE e налична онлайн в презентацията на адрес https://www.slideshare.net/BoyanBontchev/apogee-smart-adaptive-video-games-for-education.

Анкетата съдържа 44 въпроса, разделени в три групи – за определяне на желани образователни видео игри (12 въпроса), на учебен стил (16 въпроса) и на стил на играене (16 въпроса) и се попълва за около 10-15 минути. Отговорите на респондентите и установените стилове на играене и на учене са анонимни и няма да бъдат разкривани публично, а ще се използват само за научните цели на проекта APOGEE. Твоето мнение е много важно за нас, затова най-учтиво те молим да отделиш време и да отговориш на въпросите по-долу.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy