Prijavnica za Glazbarsku školu 2018/2019
BUDITE DIO NOVE GENERACIJE GLAZBENIKA
Pozivamo sve zainteresirane i motivirane osobe neovisno o dobi, da ispune prijavnicu za pohađanje glazbarske škole orkestra HGD "Zrinski" za školsku godinu 2018/19. Glazbarska škola nije namjenjena samo mlađim uzrastima, već i starijim, već profiliranim osobama, koje žele naučiti svirati instrument i time se uključiti u rad orkestra.

Prijave se zaprimaju do ispunjenja slobodnih mjesta.

Kandidati koji popune online prijavnicu i zadovolje kriterije, biti će pozvani na audiciju o kojoj će svaki kandidat biti pravovremeno obaviješten telefonskim putem.

Selekciju kandidata i Glazbarsku školu vode renomirani akademski glazbenici prof. Grgo Grubišić za puhačke instrumente i prof. Damir Fenrich za udaraljke.

KOJI SE INSTRUMENTI MOGU SVIRATI?
Tečaj se osigurava za trubu, trombon, klarinet, flautu, saksofon, bariton i udaraljke.

CIJENA?
Od odabranih kandidata se očekuje da participiraju u troškovima Škole s simboličnom mjesečnom članarinom u iznosu od 80 kn, a prema po Zakonu o udrugama (NN 74/2014) i Statutom propisane obvezne članarine. S obizrom na navedeno, očekuje se visoki stupanj motivacije prijavljenih kandidata.

TKO KUPUJE INSTRUMENT?
Instrumente nije potrebno kupovati, već ih osigurava HGD "Zrinski" te korisnici imaju pravo na besplatno korištenje instrumenta dok god su polaznici Škole. Nakon završetka Škole, polaznici se priključuju orkestru te imaju pravo besplatnog korištenja instrumenta dok god su aktivni članovi.
Korisnik je odgovoran za svu štetu na prouzročenu na instrumentu njegovom krivnjom. Prilikom dodjele instrumenta na korištenje, korisnik potpisuje obrazac o dodjeli instrumenta i pripadajućim odgovornostima.

Slanjem prijavnice jamčite da su svi uneseni podaci istiniti.
Nepotpune i /ili nepravovremene prijave neće se uzimati u obzir.

Za dodatne informacije: - kontakt broj 099 823 1728
- hgdzrinski@gmail.com
- facebook fan page Hrvatsko glazbeno društvo "Zrinski" Donja Kaštela.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service