Prijava za izlagače na Eko bazaru
Želite da predstavite svoje proizvode i/ili usluge?

Ukoliko je Vaš odgovor da, sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite za učešće na Eko bazaru – Nova energija koji će se održati 13. avgusta, od 17:30 - 22:30h u dvorištu ispred Streljane u Pančevu (Ulica Bore Stankovića 2). Iskoristite priliku da predstavite svoje proizvode i/ili usluge zaljubljenicima u prirodu i ekologiju i dođete do novih kupaca.

Eko bazar organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, a finansiraju Trag Fondacija, kroz program „Aktivne zajednice“ i Grad Pančevo.

Eko bazar 2017 imaće prodajno – edukativni karakter i biće posvećen zaštiti životne sredine. Centralne teme bazara su reciklaža i „zelena ekonomija“ koje predstavljaju razvojnu šansu Pančeva i Srbije. Navedene teme obradićemo kroz 5 tematskih celina: Zona Zelenih Biznisa, Zelena Edu Zona, Eko Paviljon za Decu, Green Movie Zona, Muzička Zona.

Eko Bazar 2017 okupiće zelene eksperte/kinje koji će tokom panela „Pančevo: Pametni grad“ dočarati posetiocima značaj, potencijale i mogućnosti „zelene ekonomije“ za održivi razvoj našeg grada.

Broj izlagača na bazaru je ograničen na 20. Na vreme obezbedite svoje mesto!

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju i možete kontaktirati Veljković Nikolu putem mejla: nikola.veljkovic@connecting.org.rs ili putem telefona: + 381 64 27 09 709.

Ime i prezime / Naziv kompanije ili organizacije *
Your answer
Kontakt osoba (ukoliko je u pitanju organizacija ili kompanija) *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
E-mail *
Your answer
Sajt ili stranica na društvenim mrežama (ukoliko postoji)
Your answer
Proizvodi ili usluge koje želiš/želite da predstaviš/predstavite na Eko bazaru? *
Your answer
Predlozi ili sugestije?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms