Σχολή Πολ. Πηλού Αθήνας - Εγγραφή σε σεμινάρια, Καλοκαίρι 2021
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ενημέρωση: απαραίτητα υγειονομικά μέτρα
Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των σεμιναρίων. Το 90% των σεμιναρίων πραγματοποιούνται με παρουσία μόνο ενός μαθητή και της εισηγήτριας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Όλα τα υλικά και τα εργαλεία αποστειρώνονται κατάλληλα πριν και μετά από κάθε σεμινάριο. Η πρόσβαση με δικό σας όχημα είναι ιδιαίτερα εύκολη, αν δεν επιθυμείτε χρήση ΜΜΜ και βρίσκετε ελεύθερο πάρκινγκ στην περιοχή.
Γενικές πληροφορίες
Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια που προσφέρουμε, τα οποία και καλύπτουν κάθε πιθανή τεχνική του υλικού. Τα μαθήματα διδάσκει η Γαβριέλα Σιμιγδαλά, ιδρύτρια της Σχολής, απόφοιτος Καλών Τεχνών με μεταπτυχιακό στις εικαστικές τέχνες και γραμματέας στο διεθνές συμβούλιο του IPCA (Ιnternational Polymer Clay Association). Η Γαβριέλα διδάσκει επαγγελματικά πολυμερή πηλό από το 2011 στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μαθήματα διεξάγονται στο εργαστήριο μας, πλησίον σταθμού μετρό Μεγ. Μουσικής. Μετά την εγγραφή σας παρακάτω θα λάβετε μέσω email οδηγίες για το πώς να έρθετε καθώς και τα στοιχεία για την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Αν έχετε απορίες μπορείτε να μας βρείτε και τηλεφωνικώς, καθημερινές 18:00 - 20:00 στο 6942917221.
Η Σχολή μας είναι η μοναδική αποκλειστικά αφιερωμένη στη διδασκαλία του πολ. πηλού στη χώρα μας. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τη Σχολή στη σελίδα μας: https://facebook.com/pg/AthensPolymerClaySchool . Από το 2013 έχουμε διδάξει εκατοντάδες μαθητές και διοργανώσει δεκάδες σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Πολ. Πηλού ECC 2016 και διεθνών σεμιναρίων με τις δασκάλες Carol Simmons, Donna Kato, Sylvie Peraud, Jana Roberts Benzon και Bettina Welker.

Διδάσκουμε δύο τύπους σεμιναρίων, ταχύρυθμα σεμινάρια σαββατοκύριακου (6 - 12 ώρες) και μεμονωμένα σεμινάρια (1-4 ώρες).

Κάθε ταχύρυθμο σεμινάριο καλύπτει πλήρως μία τεχνική με το βέλτιστο τρόπο. Όλα τα σεμινάρια μας έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία επί σειρά ετών. Μετά τη συμμετοχή σας στα ταχύρυθμα λαμβάνετε επίσης αποκλειστική πρόσβαση σε γκρουπ της τεχνικής με όλους τους μαθητές των προηγούμενων ετών καθώς και έξτρα εκπαιδευτικό υλικό, στο οποίο μπορείτε να λύνετε απορίες εφ'όρου ζωής.

Τα μεμονωμένα σεμινάρια είναι ιδανικά για όσους θέλουν να διδαχθούν το design ενός ολοκληρωμένου αντικειμένου από πολυμερή πηλό. Τα τμήματα μας έχουν σχεδιαστεί ως εντατικά ιδιαίτερα, με 1 έως 4 άτομα ώστε να υπάρχει προσωπική επικοινωνία.

Όλα τα σεμινάρια μας, πλην του μιλεφιόρι ΙΙ μπορούν να τα παρακολουθήσουν και εντελώς αρχάριοι. Τα μεμονωμένα σεμινάρια αφορούν σε μια συγκεκριμένη κατασκευή που συνδυάζει πολλές τεχνικές και η οποία ολοκληρώνεται στη διάρκεια του μαθήματος.
Επιλέξτε τύπο σεμιναρίου *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Polymer Clay School of Athens. Report Abuse